Buna. Ar fi interesant sa nu ma uit la Naruto, ci sa citesc si astfel sa imi imaginez. Dar ar fi greu de explicat jutsu-urile. Dar as citi cu siguranta. Succes mult!
Voi. ati innebunit cu Naruto, serios acum. Bai nene de ce sa nu faceti ceva original, decat sa faci o copie inutila pe care o poate face oricine. Incearca o idee mai originala data viitoare...
De ce sa dai banii pe o carte pe baza anime-ului cand Naruto este gratis. nu vorbesc despre mine, dar ceilalti. si atunci nu ar fi plagiat?
Foarte frumoasa idee! Cartea este manga? Sau doar cuvinte? )) Si eu imi imaginez mai multe personaje din anumite clanuri etc... O idee foarte buna. Succes.
Mereu mi-a placut sa citesc si cred ca ar fi destul de tare. Dar daca e o carte pe baza anime-ului crezi ca ar fi multi care ar dori sa o citeasca? Vreau sa spun, chiar daca schimbi unele chestii, unele personaje, ideea principala va fi aceeasi.
Uita-te cum ar veni:
Unii citesc manga, altii vizioneaza anime-ul, apoi ar citi cartea. Este ca o repetare. Si apoi ca sa nu merg prea departe, colegii mei citesc ceva cu forta, suntem in era tehnologiei, sunt foarte putini acei care chiar au interes pentru carti.
Nu ma intelege gresit, perspectiva mea e doar putin diferita.
Eu nu am spus ca nu sunt persoane care nu ar citi cartea, am spus ca ar fi putine. Sigur ca daca este despre ce iti place o citesti, e logic. Despre faptul cu colegii ma refeream la persoanele care nu au auzit de naruto si ar lua cartea ca pe ceva nou. Sunt multi care ar privi spre exemplu un film mai bine decat sa citeasca cartea dupa care filmul s-a facut sau ceva genul asta.
Apropo, nu ti se pare ciudat ca ne contrazicem de mult ori?