| Sarai a întrebat:

Ce parere ati avea de o carte scrisa pe baza anime-ului Naruto. Niste prieteni au venit cu aceasta ideea iar mie mi-a placut foarte mult. Si deja m-am gandit la niste personaje noi si la cum as putea sa schimb actiunea. Va rog sa nu fiti rai...e doar o idee happy

19 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

Ti a luat alti inainte...

| Lynna a răspuns:

Buna. Ar fi interesant sa nu ma uit la Naruto, ci sa citesc si astfel sa imi imaginez. Dar ar fi greu de explicat jutsu-urile. Dar as citi cu siguranta. Succes mult!

| Niklauss a răspuns:

Ar fi tare! daca o faci eu as vrea pimul nr! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa mine ar fi mai bine sa scrii o carte originala nu sa iei ideea dintr-un anime... daca vrea cineva sa citeasca Naruto are manga.

| Zoey112 a răspuns:

E o idee buna, daca vrei poti sa o publici gratis pe
-wattpad
-fanfiction

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns:

Voi. ati innebunit cu Naruto, serios acum. Bai nene de ce sa nu faceti ceva original, decat sa faci o copie inutila pe care o poate face oricine. Incearca o idee mai originala data viitoare...

| Okami23 a răspuns:

De ce sa dai banii pe o carte pe baza anime-ului cand Naruto este gratis. nu vorbesc despre mine, dar ceilalti. si atunci nu ar fi plagiat?

| Niklauss a răspuns (pentru Okami23):

Cum a zis ea ca vrea sa faca ceva nou iti starneste interesul daca te sgarcesti pentru cativa lei.

| Okami23 a răspuns (pentru Niklauss):

Dar nu poti folosi personaje si locuri din anime-ul Naruto, ca sa faci asta ar trebui sa discuti cu Masashi Kishimoto, el a fost geniul ce a creat anime-ul

| товарищ a răspuns:

Foarte frumoasa idee! Cartea este manga? Sau doar cuvinte? laughing)) Si eu imi imaginez mai multe personaje din anumite clanuri etc... O idee foarte buna. Succes.

| Zoki a răspuns:

Mereu mi-a placut sa citesc si cred ca ar fi destul de tare. Dar daca e o carte pe baza anime-ului crezi ca ar fi multi care ar dori sa o citeasca? Vreau sa spun, chiar daca schimbi unele chestii, unele personaje, ideea principala va fi aceeasi.
Uita-te cum ar veni:
Unii citesc manga, altii vizioneaza anime-ul, apoi ar citi cartea. Este ca o repetare. Si apoi ca sa nu merg prea departe, colegii mei citesc ceva cu forta, suntem in era tehnologiei, sunt foarte putini acei care chiar au interes pentru carti.

Nu ma intelege gresit, perspectiva mea e doar putin diferita.

| Niklauss a răspuns (pentru Zoki):

Sunt si omaeni care ar citi cartea. oricine poate citi o carte cat timp e despre ceea ce iti place. de ex eu nu citesc numai chestii SF pentru ca alte carti nu imi plac!

| Zoki a răspuns (pentru Niklauss):

Eu nu am spus ca nu sunt persoane care nu ar citi cartea, am spus ca ar fi putine. Sigur ca daca este despre ce iti place o citesti, e logic. Despre faptul cu colegii ma refeream la persoanele care nu au auzit de naruto si ar lua cartea ca pe ceva nou. Sunt multi care ar privi spre exemplu un film mai bine decat sa citeasca cartea dupa care filmul s-a facut sau ceva genul asta.

Apropo, nu ti se pare ciudat ca ne contrazicem de mult ori?

| Niklauss a răspuns (pentru Zoki):

Asa si asa laughing

| JustPaly a răspuns:

A e foarte buna ideea unu sa faca fuziune ntre cozi s coz

| товарищ a răspuns (pentru JustPaly):

laughing) Naruto cu Fu sau Gaara cu Yugito Nii. rolling on the floor)))))))))))

| ozzyyy a răspuns:

Da ar fi chiar tare daca ai reusii si scrii o carte de genul asta

| SasukeUchihakun a răspuns:

Cred ca ar fi foarte tare cred ca ar fi ceva unic happy

| NastaseAlina a răspuns:

Da ar fi chiar tare daca ai reusii si scrii o carte de genul asta happy Bafta!