Frumoase, dar incearca sa gasesti cat mai multe poze, unice, si care sa nu se gaseasca usor pe interenet
Pozele folosite în aceste filmulețe nu se găsesc chiar atât de ușor pe internet dar, data viitoare voi fi mai atenta la sfaturile tale.
Am spus sa gasesti mai multe, nu ca n-ai pus , stiu ca ai pus poze mai greu de gasit
Îmi pare rău, am înțeles eu greșit Nu am prea multa experienta în asa ceva. Sunt primele mele filmulețe și am vrut sa vad ce părere aveți despre ele.
E destul de fain. dar unele poze nu sunt de calitate asa de mare mai lucreza putin la ele
Mulțumesc pentru aprecieri. Sunt la început, mai trebuie sa ma perfecționez. :*
Se pare ca esti foarte pasionata de naruto..ca si mine
la ce episod esti?
citesti manga?
Da, citesc manga. Seria Naruto am terminat-o iar cu Naruto Shippuden sunt la zi.Astept ziua de joi din fiecare săptămână cu mare nerăbdare pentru încă un episod din acest anime.
Apropo, am mai făcut un filmuleț. De data asta sunt mai multe poze rare din Naruto, cat și din Naruto Shippuden. Daca te interesează îl poți viziona aici : http://youtu.be/TPMZf9_Q5c4
Eu nu privesc anime-ul de cind au inceput sa apara iar filere, dar sunt la zi cu manga. abia astept sa apara urmatorul capitol!
15
Si in ce clasa treci?
Pai, am terminat generala. Trec la liceu (clasa a -9-a). Totuși, de ce vrei sa afli? Putin cam personale întrebările tale.
Pur si simplu te-am intrebat...eu sunt din RM
Ai privit ultimul filer..eu da. de joia viitoare vor merge mai departe ep. din manga.:L
Da,m-am uitat.