Mie mi-a placut...si nu e doar gore aruncat la intamplare in episoade, totul are la baza lupta dintre oameni si shiki si evolutia lor psihologica(te face sa te intrebi cine sunt adevaratii monstri). Initial ma cam enerva designul personajelor, plus ca era prea multa liniste(o sa vezi la ce ma refeream, probabil), dar in final tocmai genul asta de diferit a ajuns sa ma atraga(ma refer la a 2-a parte, designul desi are punctele lui tari tot nu e de 10).
Atunci,ma mai gandesc.Citind pe net, parerile erau favorabile oamenilor .Ca grafica, nu multe sunt anime-urile sa fie la cel mai inalt nivel.
Am avut cateva tentative (esuate) de a urmari seria, dar se pare ca mi-a lipsit dispozitia necesara.
Asa ca astept si eu pareri despre anime, poate ma convinge cineva.
P.S. La sfarsitul videoului ma asteptam ca tipul cu ciocanul sa-i friga una in teasta celui cu tarusul. (macabru mai sunt)
Oricum, nu sunt fan al torturii.Mai ales daca se indreapta impotriva sexului slab(desi din cate am inteles din plot, sunt un fel de semi-vampiri).
E clar, contine elemente horror.Un fel de H.O.T.D mai restrans, cu mai putini "boobies" .
Hahaha... ai dreptate mai moale cu fanservice-ul
PetruselMircea întreabă:
Shadow82838 întreabă: