Da si nu.
Da pentru ca e un anime ce merita vazut macar o data in viata. Per total, are un plot foarte bun, desi cam incurcat.
Nu pentru ca s-ar putea sa indragesti anumite personaje ce vor fi defaforizate pe parcursul seriei.
Da. Este interesant... Desi am fost cam dezamagita de faptul ca Yuuki nu a ramas cu Zero...
E mult suspans, drama, romantism, comedie ( mai mult sau mai putin)
Imi pare rau ca nu am vazut si al treilea sezon dar...
Am vazut si eu cateva episoade si este vorba despre un liceu in care se afla niste vampiri si... in fine e gen actiune daca esti interesata vizioneazal.
Da merita! Are in el o multime de suspans, actiune, vampiri si aventura.
Daca vrei poti sa incerci pe siteul Desene Anime sau pe Vplay(aici trebuie sa iti faci cont dar e gratis).
Da e un anime super! Totusi depinde si de ce gen iti place, dar anime-ul este interesant.
Eu sincer m-am uitat la Vampire Knight din cauza lui Zero, care pana la sfârsitul sezonului II nu m-a dezamagit niciodata. Probabil fanii lui Kaname vor începe să protesteze...dar, asta e părerea mea.
Oricum...e destul de interesant, cu toate că nu-mi place deloc cum s-a terminat al II-lea sezon. Merită văzut şi ţi-l recomand. Ending-ul primului sezon mi se pare genial de asemenea.
Eu as spune ca da;-? L`am vazut si m`as mai uita inca o data la el daca as avea destul timp. E plin de mister, romantism si pic horror parerea mea; d.
Merita dar fi atenta ca sunt 3 sezoane Vampire Knight, Vampire Guilty, so Vampire Eternity dar asta ultimul sez. nu cred ca e subtitrat, totusi un anime bun.P.S.:s-ar putea sa te indragostesti de ochii lor mari de papusi, bine cam doar fetele au ochi de papusa.
Este un anime foarte frumos merita vazut. Este frumoasa povestea este bine gandita nu iti spun mai mult te las sa vezi .
pitik36 întreabă:
betty678 întreabă:
teodoraora întreabă:
Shadow82838 întreabă: