anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre decizia lui Sasuke de adeveni Hokage.

Si mai am o intrebare
Exista vreo diferenta intre adevarul spus de tobi si cel spus de itachi?

Răspuns Câştigător
| ITaChi04 a răspuns:

Salut! Nu prea cred ca Sasuke a trecut de partea binelui, se preface...
Si in legatura cu adevarul spus de tobi si de itachi:
-Adevarul spus de tobi nu este foarte "COMPLET"( nu spune atatea detalii cate spune itachi)

| Nelyu17 a răspuns (pentru ITaChi04):

Nu se preface,, fii sigur de asta!

| ITaChi04 a răspuns (pentru Nelyu17):

De ce esti atat de sigur?happy
Parerea mea e ca se preface pentru a patrunde in sat, pentru a-l distruge mai usor...

Bai omule. uitate la capitolele din manga in care se decide sa lupte de partea satului...el vrea sa fie ca itachi..sa-i inteleaga sentimentele...

| ITaChi04 a răspuns (pentru Nelyu17):

Am citit si eu manga, dar nu prea cred ca Sasuke vrea cu adevarat sa vina de partea binelui. E un Uchiha. Toti uchiha au fost egoisti si distrugatori(desigur, itachi facand exceptie).
Imi pare rau daca din raspunsul meu(pus mai demult) ai inteles ca am chef de cearta.(aceea era doar parerea mea, nu am spus ca acel lucru este cu siguranta adevarat)

Eu nu ma cert. daca zici egoist si distrugator,, ai in vedere de madara

| Paul_Gabryel_1998 a răspuns (pentru ITaChi04):

Si Uciha Shisui a fost tot un uciha si afost bun ca itachi

16 răspunsuri:
| JiTerra a răspuns:

ITaChi04 are dreptate :d
Desia s vrea sa cred ca Sasuke e iar bun [si am crezut asta] ultimul/penultimul capitol [nu ai retin exact] din manga mi-a dat de gandit..era acolo o parte. sper sa ma insel si el chiar sa fie bun ^^ cat despre partea cu devenitu' de hokage...sa-i dea bice laughing desi naruto va ajunge, e logic din moment ce e personaj principal si nume de anime happy

| Blackyuu a răspuns:

Vrea sa devina hokage? daca e asa o sa fie naspa pentru Naruto.

| Nelyu17 a răspuns (pentru Blackyuu):

Nu cred ca va putea concura cu naruto la postul de hokage ..naruto este eroul satului frunzei.iar sasuke,, are shanse.dar va trebui sa mearga pe urmele lui naruto..adica sa cistige increderea satenilor...

| Blackyuu a răspuns (pentru Nelyu17):

Totusi Sasuke este "cel mai bun" si multe fane disperate dupa Sasuke isi vor dori ca el sa fie Hokage in locul lui Naruto. si daca o sa vrea sa devina Hokage, Naruto o sa aiba o slabiciune fata de el (sau ceva de genu asta
)

| ConducereaLumi a răspuns (pentru Blackyuu):

Dupa ce ca sasuke vroia sa se razbune pe satu' frunzei nu cred ca numeni il mai suporta in afara de naruto + naruto nu lar lasa pe sasuke sa fie hokage pentru ca i-a facut promisiune mamei/tatei lui

| DrNefarious450 a răspuns:

Ce? Sasuke Hokage? Mai ca ma faci sa rad laughing

| Nelyu17 a răspuns (pentru DrNefarious450):

Citeshte manga ba! are shanse, finca lupta de partea celor buni..shi el e bun.

| DrNefarious450 a răspuns (pentru Nelyu17):

Mi-e lene, abia daca ma uit la anime laughing

| 0NewLife a răspuns (pentru DrNefarious450):

Bai prietene... daca nu stii nimic despre naruto nu mai comenta aiurea...

| DrNefarious450 a răspuns (pentru 0NewLife):

Si ce daca comentez, o sa ma arestezi cumva?