Răspuns Câştigător
| irbis a răspuns:

Sincer, imi par cam copilaresti. Primul este foarte bun, chiar cel mai bun dintre desenele astea, dar atat. Dragonul e bunicel. Vad ca e facut cu ceva efort, dar rezultatul e cam copilaresc.
Desenul al treilea, fata, e cel mai prost desen dintre acestea. Arata oribil. Scuze, dar e pur si simplu gresit. Nici nu se intelege care e forma corpului ei. Daca ai fi facut aici cum ai facut la primul, ar fi fost mult mai bun.
Al patrulea e as zice potrivit pentru un desen animat american. Poate ceva in gen South Park.
Al cincilea desen e bunicel, dar nu e mare lucru de el.

Imi cer scuze, dar asta e opinia mea sincera. Totusi, consider ca poti mai bine si nu spun asta ca sa nu te simti prost dupa ce te-am luat asa dur, chiar cred asta. Din ce vad aici, tu poti sa faci niste desene grozave, dar trebuie mai multa atentie la detalii. Primul desen chiar e foarte bun.

| LeWildJoker explică (pentru irbis):

Sunt deschis la critici, si chiar iti multumesc happy

29 răspunsuri:
| DenisIonut01 a răspuns:

Foarte faine! nota 10 cu felicitari le cumpar laughing

| Iulian03 a răspuns:

Foarte frumoase, iti dau nota 10!

| Ramona000 a răspuns:

Nota 10

| Ramona000 a răspuns:

Imi place primul si ultimul

| mola a răspuns:

Nu sunt frumoase, sunt GROZAVE!

| Alexandru98 a răspuns:

Sunt bunicelewinking

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns:

Http://i1307.photobucket.com/albums/s599/Allix23/9_zps6aa391b6.jpg Desenul asta e genial :P. Cred ca este cel mai bun de acolo :D. Sper sa mai faci :).

| LeWildJoker explică (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

O sa mai postez cand mai am timp tongue

| AngelHugz a răspuns:

Sunt super. Imi place stilul tau artistic. Esti talentat! Apropo, eu as posta desene, dar...

| LeWildJoker explică (pentru AngelHugz):

Multumesc big grin.dar?

| AngelHugz a răspuns (pentru LeWildJoker):

Asa, dar... Fara Motiv. Mie imi place foarte mult sa desenez. Prefer sa fac schite.

| Alexaaandraaa a răspuns:

Like! Continuă să desenezi. Succes! puppy dog eyes Pup!:*

| JIJ a răspuns:

: http://i.imgur.com/QJ1WU.png

Glumeam :P. Sunt destul de ok dar mai ai de munca, unele sunt mai bune altele mai urate. Dar cred ca poti sa faci si mai bine.;)

| AtashiNoBakaDesu a răspuns:

Scuze dar, sunt de acord cu ibris.
Mai ai foarte mult de lucru

Răspuns utilizator avertizat
| Bianca4926 a răspuns:

Superbe

| мαяijüαηα a răspuns:

Drgutee eu nu am postat p nikaieri desenetongue...

| CreakTudor a răspuns:

Misto

| ミハイル a răspuns:

Umbrele iti ies bine, dupa parerea mea mai ai de exersat la forme. Poti incerca sa lucrezi cu schite pentru inceput.Si mie mi-a fost greu mai demult insa m`au ajutat foarte mult schitele sa evoluez, mai ales cand desenez anime`uri happy. Bafta si nu te lasa pentru ca te pricepi ^^.

| Ðÿdy a răspuns:

Sunt ok.
Dar primul mi.a placut multhappy

| ioana23feb a răspuns:

Foarte tari tu chiar ai talent!

| MaryAlexia a răspuns:

Imi pare rau si eu sunt pictor si stiu ce munca ai depus la fiecare dar mai ai de lucrat. Totusi ai talent ceea ce nu multi au, noroc. happy

| sorea a răspuns:

Sunt bune pentru inceput.Dar serios. si nevoie de niste studii privind proportiile
Si sa exersezi mult. Tuturor ne- a fost greu la inceput.

| Cr3zyBoy a răspuns:

Asteas poze? Asteas opere de arta! Sm3cH3R! Continua si bafta.

| narvalion a răspuns:

Nu am decat un singur cuvant de spus: g.r.o.z.a.v.e.

| Maxim_Madalina_1997 a răspuns:

Wow,sunt superbe/chiar ai talent...bv!