Pai intr-un fel e destul de dragut, dar ai dreptate, e o prostie. In general imi plac fanart/fanfic, lucruri de genul asta, dar Konoha High School mi se pare prea deviat de la original. Totusi, merge cat de cat, nu e chiar asa de rau.
Pai e facut de fani, ei au incercat sa copieze pe cei care au creat Dragon Ball kai (care a fost creat tot de un grup de fani)
grafica la konoha high school e naspa. povestea neoriginala.
Konoha high school este o manga care simbolizeaza vietile lor fara puteri, ninja, infractori. Asta ar fi viata lor de zi cu zi niste liceeni obisnuiti.
Nici mie nu prea imi place.
Este frumoasa intr-un fel, drept in manga Konoha High School, care este facuta de fani, eu o i-au ca un 'univers pararel' cu cel din animeu original,. Aice arata o viata obisnuita ca si adolescenti normali care merg la liceu. Dar tot animeu este mai tare.
Noapte buna.
Mie una imi place KHS, sincer. Prin el fanii NaruHina sau SasuSaku pot vedea scene,, mult asteptate", sa le zic asa. Din cate stiu eu se pare ca a ajuns abia la episodul 7 S-a terminat exact cand apare si Gaara...
Sincer m-am uitat putin, dar nu se compara cu Naruto, este facuta pentru fani, pentru a mai experimenta ceva nou, mult mai misto mi s-au parut serialul acela cu Lee cand erea personaj principal.
Eu cred ca este o mare porcarie de desen si nici nu iti dai seama care e esenta desenului... Funda te rooog
EmacuVictor întreabă: