Doh...nu ştiu ce să mai cred despre Sasuke.
Nu cred că Minato va putea să îi salveze pe Naruto şi Sasuke, dar cred că va apărea din nou Kakashi deoarece nu l-am mai văzut demult şi va face el ceva pe acolo, sperând că nu va muri.
E unul din personajele mele favorite pe locul 1 fiind Itachi şi n-aş vrea să moară şi el...
Super...vreau mai repede sa vad capitolul in care vor fi scoase la iveala planurile lui Sasuke.
Pai nu stiu cred ca Naruto va fi la un pas sa moara si cred ca apare kushina si il ajuta sa traiasca si Sasuke va incerca sa il omoare pe obito ca sa devina el jinjuriki lui 10 cozi cam asa imi imaginez si dupa il va distruge pe madara si va avea loc lupta dintre naruto si sasuke oricum chiar vreau sa vad ce se intampla.
Kushina? Nu cred că ai văzut anumite episoade, sau poate nu ai fost destul de atentă.S-a întâlnit deja cu Naruto, şi chakra care de fapt o ţinea acolo a fost deja folosită. Singurul mod prin care ea ar putea apărea ar fi dacă cineva ar folosi Edo Tensei şi ar aduce-o la viaţă.Dar nu prea are cine.
Şi să nu uităm că cei patru Hokage sunt şi ei pe acolo.Cel care îl va ajuta pe Naruto(şi pe Sasuke dacă mă gândesc bine) va fi Minato, pentru că la sfârşitul capitolului ni se dă de înţeles că pregăteşte o tehnică pentru a-i salva pe cei doi. Apoi singurul care se va lupta cu Madara este Hashirama, cel puţin aşa pare şi aşa cred şi eu.
Dar e interesantă ideea că Sasuke ar vrea să devină Jinchuuriki.Chiar nu m-am gândit la asta, şi ar putea fi o posibilitate.
Mă îndoiesc, din moment ce nici nu ştim dacă Orochimaru o cunoştea pe Kushina.Plus că dacă ne gândim bine el nu ar avea niciun motiv să o învie.De asemenea ar avea nevoie de rămăşiţele ei, care sunt în Konoha şi cred că ştii şi tu că satul nu este în cea mai bună condiţie, deci e puţin probabil, dar nu imposibil.
Mi s-a parut putin cam greu de descifrat ce se intampla pe acolo. Astept cu nerabdare sa vad care este planul celui de-al doilea Hokage, probabil ar trebui sa aiba un as in maneca caci doar el a creat acea tehnica, si apoi sa vedem daca isi da Sasuke arama pe fata.
anonim_4396 întreabă:
JohnnyWylde întreabă:
Shadow82838 întreabă: