Da cel mai tare pe naiba. Sasuke l-ar putea bate. si Naruto i-a dato deja.
Da intr-adevar e destul de puternic dar e cam las. mai mult se foloseste de alte chestii sa castige o lupta. si era sa moara in fata lui Konan. daca nu avea Izanagi era mort. a ramas fara o mana de 2 ori. si cand era Tobi era mai amuzant. acum e foarte serios. dar are niste abilitati destul de tari in orice caz. mai ales sharinganul lui imi place cum se duce in alta dimensiune.
Nu l-am confundat! daca stii sa citesti am zis cand se batea cu Konan.
http://www.youtube.com/watch?v=H-w4gYywMIs
uitate de la 17:10 si lamurestete ca foloseste Izanagi!
de Kamui am vorbit in ultima propozitie ca imi place cu mse duce in alta dimensiune!
Da poate si Sasuke nu l-a folosit inca si nu cred ca il va folosi.
Izangi este o tehnica care daca ai vreo zgaritura, rana sau pe moarte o vindeca ca si cum ar fi un vis a povesti si Obito in timp ce se batea Danzo cu Sasuke. Doar clanul Uciha sau macar sa ai Sharingan sa poti folosi Izanagi si mai poti si Izanami. Izanami uitati-va la Manga ca sa intelegeti ce inseamna ca e mai complicat.
Http://naruto.wikia.com/wiki/Tsukuyomi [da jos unde scrie Users]
Sasuke l-a folosit pe Killer Bee [daca nu ma insel]
Cauta pe google image Sasuke Tsukuyomi [gasesti acolo cateva poze]
Eu cred ca atunci cand aparea Obito ma plictiseam rau de tot pentru ca prea se comporta ca un bufon, dar acum este foarte puternic dar tot las ramane asta e parerea mea
Are niste abilitati super tari da se foloseste mereu de altii sa castige asta il face las si in al doilea rand daca nu ar avea ochii aia ar fi praf
Mda... Si vorbeste parca ar fi vreun intelept de-ala batran... Ai vazut ce colectie impresionaanta de,, muraturi oculare '' are?
Mie imi place
Era amuzant ca Tobi [ cand a aparut prima data ] dar acum e chiar super * o *. E si foarte puternic.
DiamanteleSeSparg întreabă:
ederutza întreabă:
anonim_4396 întreabă:
teodoraora întreabă: