Iti dai seama ca astea sunt slabe nu? Si ca nu sunt facute serios...
Nu, nu ma pricep deloc la desen.
Inca e stilul acela de desenat... Copilaros... Incearca sa-ti imbunatatesti tehnica.
Dupa parerea mea singurele desene care ti-au reusit destul de bine sunt numarul 4, 7 si 11
Am citit intr-un comentariu ca ai spus ca sunt desene nu facute serios, atunci de ce nu faci unul serios? Cred ca atunci ar fi mai placut sa fii apreciat, nu crezi?
Sigur ca o sa fac ^_^, vreau sa vad doar parerile celorlalti despre nivelul acestora . Ms mult pentru critica, si o sa fac mai bune, cand o sa am timp, adica dupa ce dau examenul .
Ma gandeam ca vrei pareri sincere, adica nu ar folosi la nimic sa spun:''' esti cel mai tare! ai talent! Funda? '' E stupid acest tip de raspuns.
Apropo, succes la examene ^^
Adevarat . Chiar acuma faceam un desen. Examenele... ce sa zic despre ele? O sa mor acolo de prost si o sa iau 6 la romana , deoarece nu invat chiar deloc, mai mult citesc cateva chestii de ma plictisesc la inceput si nu mai citesc nimic, iar la mate sigur iau sub 5. De ce sa nu fiu sincer ? Cel putin, stiu ca nu ma pricep deloc la invatatura, nu invat chiar deloc , cu toate ca ar trebui. Acum de dragul celor care vor sa vada ceva, facut serios o sa fac in asa fel incat sa fie cat de cat reusit Mersi pentru critice >
Daca vrei critici, nu ma deranjeaza sa le dau , dar pentru desenele pe care le-am vazut pana acum deja am spus ce cred
Apropo, chiar ar trebui sa incepi a invata, macar pana trec examenele
))))))))))))))
Nu serios...
Funda?
Sunt nice, sincer.Parerea mea e ca :
Daca vrei sa te apuci de anime, studiaza putin structura anatomiei. nu ma refer la cine stie ce minuni.Sa stii la umbre, si alte parti ale corpului.Din cate vad eu aici, ai potential dar trebuie sa mai lucrezi Bafta in continuare
Heh, imi place sa fac cat mai ciudate, sa nu fie chiar identice cu ale altora
Hehe..Bafta. Ti-as sugera sa le faci corecte la fata sau chestii . nu ca n-ar fi bune si ciudate, dar daca le faci corecte din punct de vedere ale anatomiei nu inseamna ca seamana cu altele
Nu le-am copiat de nici unde...
Skywalter întreabă: