| Ỷηηєs a întrebat:

Ce parere aveti?laughingrolling on the floor
ma invarteam pe hi5 si eu, si il vad pe unu' la prieteni " Crysty mafiotul ", un pusti de maxim 12 ani, care deja se crede Becali. Ma uit si eu la Fragmente - arhiva statusurilor -, si raman... muta O. o rolling on the floor crysty spune: 01.01 15:32 Noul mesaj de stare este nu-s eu da simpatica imaginea. Ce mistoo! Nu e el, dar e foarte simpatica imaginea. Imi aminteste in perfecta vizualizare de Yuki, celebra Elodie nr. 2. Fara numar fara numar bring it on rolling on the floor crysty spune: 02.01 03:37 Noul mesaj de stare este bine Ce bine o duce baiatu'! Ce cuuul! O. O Dupa el, o duce bine. Dupa mine, sufera de renumita bacterie TutYuki. sad Viata scurta, IQ mic, prostie mare sick rolling on the floor crysty spune: 07.01 16:15 Noul mesaj de stare este foarte bine. O. o Asta o tine numa' bine, foarte bine, excelent >. :/ rolling on the floor Fragmente de cocalar fara numar fara numar=]]]]] crysty spune: 07.01 16:38 Noul mesaj de stare este BINE, BINE, FOARTE BINESE LIPESC BANI DE MN. Ci ' cul! Si eu lipesc de blog un post despre tine. Cum ajut eu oamenii sa devina celebrii... De ce eu? sad Pur si simplu, de ce? sick

10 răspunsuri:
| Ỷηηєs explică:

Pai am zis eu ca nu am cont pe facebooklaughing

| Ỷηηєs explică:

Asa ma vorbitilaughingsmug:* Faceti`mi ratinglaughing>big grin

| Georgianaax a răspuns:

laughing
Crysty mafiotul?rolling on the floor
mi-a pacut acolo : "viata scurta, IQ mic, prostie mare"
laughing

| MidnightLady a răspuns:

Iar is de acord cu Kronstadt. O lady are cont pe Facebook, nu pe haifaiv. Kronstadt, tu ai?batting eyelashes

| MidnightLady a răspuns:

Kronstadt, iar te-ai reevaluat? Ai primit reclamatii?hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai aceeasi atitudine, ca si el. El este cocalar, iar tu esti pitzy! Daca erai o lady, nu mai postai tampenii despre altii, si nu ai fi avut cont pe hi5. Dar, ce sa-i faci... cred ca va completati laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@MidnightLady, jur pe rosu ca am! Stii de ce? Pentru a putea face "print screen"-uri care sa fie postate pe cocalari.com, sau pentru amuzament.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte " cul " ...nu mi se pare deloc amuzant pentru ca sunt scarbita de oameni ca astia. Inteleg ce simti, dar nu e nevoie sa faci asa caz, pentru ca nu domonstrezi nimic. Cum au spus si ceilalti pari exact ca el, dar nu cred ca esti...

De exemplu acum doua zile mi-a zis un baiat care mie mi se pare " cocalar " ca daca toate fetele s-ar imbraca ca mine ar fi pitzipoance ...Eu sincer nu ma "uit in gura lui " si nici nu cred ca sunt o astfel de fata, avand in vedere ca daca-i spun lui de : vintage, casual, cardigan, oxford shoes si alte stiluri de imbracaminte care-mi plac probabil nu stie despre ce vorbesc...Eu stiu asta in sinea mea, dar nu-mi da dreptul sa-i spun in fata ce gandesc despre el ( mai ales ca are un nickname " Shukarime de baiat " ) sa-l fac de ras, sau sa rad de el. Asta este societatea noastra si nu avem ce sa-i facem.

ps: facebook-ul mi se pare ca incepe sa devina noul " hi5"...mi-e mila de saracul Mark Zuckerberghee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@MidnightLady laughing Pe dracu' sa ma ia! Am vrut sa fac o modificare si m-am ales cu P.P.-ul sters. De lene, nu am mai continuat. Ideea era ca imi place sa gonesc cu SH-ul meu pe autostrada/centura a Sibiului, cea de care-mi povesteai mai de mult. A iesit un lucru fain, pacat ca tot ce-i fain in tara asta este si putin.

| GeaNyNuk a răspuns:

Da`mi si mie hi5 luii probabil il cunosk...