| YoureGoingDown a întrebat:

Ce parerea aveti de Diabolik Lovers?... reverseharem sad

8 răspunsuri:
| MaliciousDeath a răspuns:

Am citit manga acum ceva timp.
N-are sens si practic au sarit direct in desfasurarea actiunii, dar merge citita daca n-ai ce face.
Si anime-ul(raportat la primul episod) o sa fie probabil la fel ca restul animeurilor cu harem inversat, gen Amnesia ori BC.Cand se termina poti doar sa te intrebi "de ce naiba am urmarit asta?"Iar raspunsul e "Ah, da, pentru ca au tipi draguti(si scene care genereaza sangerari nazale).".

| Dalyan a răspuns:

Manga-ul nu l-am citit dar am vazut primul episod..Ma cam dezamagit sincer, sper sa fie mai bine pe parcursul celorlalte episoade..Si cam trebuie sa ii dau dreptate lu MaliciousDeath la ultima parte...

| Gomez_Daniele_1976 a răspuns:

Imi place

| Blackyuu a răspuns:

Baieti draguti!

| maychanges a răspuns:

Eu am urmarit primul ep. din anime si mi s-a parut dragut.

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Am vazut decat primul episod dar imi place foarte mult puppy dog eyes. e ca si o combinatie intre Vampire Knight si Brothers Conflict sa zic asa happy

| xSilencex a răspuns:

Pentru cei care numai au citit manga si au vazut episoadele din anime, diabolik lovers este legat de niste tipi sexo care sug sangele altei tipe doar pentru ca a sosit la castelul lor, insa are o poveste mult mai profunda. daca vrei cu adevarat sa aflii mai multe de povestile lor cauta detalii pe bloguri specifice jocurilor otome (in special diabolik lovers the haunted dark bridal) atunci o sa aiba de-abia sens.nu poti sa judeci imediat atunci cand nu stii complet de un anumit lucru.
now please excuse me; n; *goes and cries in a corner*

| alina232croitoru a răspuns:

Mi-a placut dar era prea previzibil si in fiecare episod e vorba despre acelasi lucru m-am uitat la el doar pentru ca e scurt

Întrebări similare