| Ashadow a întrebat:

Ce personaj/personaje anime ti-a/ti-au displacut cel mai mult?

Mie nu mi-au placut Hannah si Claude din Kuroshitsuji.Consider ca daca n-ar fi intervenit ei,anime-ul ar fi avut un sfarsit mai fericit(pentru Sebastian), dar presupun ca acesta este scopul personajelor negative.

17 răspunsuri:
| clautzuuboy20 a răspuns:

Kiba din Highschool dxd -.-'

| Ashadow explică (pentru clautzuuboy20):

Hm,oare s-a strecurat o nota de gelozie printre cuvintele tale?

| єχcєєℓ a răspuns:

Tipa aia Hinata din Naruto...pur și simplu mă calcă pe nervi.E o idioată și nu își are rostul...

| AirănMeidăn a răspuns:

Avand in vedere ca am vazut doar un anime si jumate(Naruto si Death Note), nu prea stiu. Din Naruto sincer nici numele nu le mai prea stiu, si din DN, acea fata Misa.

| MaliciousDeath a răspuns:

Daryl din Guilty Crown.Oh, god, cat dezgust a putut sa-mi provoace(si nici n-a aparut de multe ori in anime).
Nici Claude nu-mi place, nici Yuno(Mirai Nikki), Diva(Blood+)...si mai sunt cativa, dar intra-n sfera acceptabilului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, si pe mine m-a enervat Claude la culme.

| SiLaS a răspuns:

Ronoroa Zoro (One Piece), Alphonse Elric(FullMetal Alchemist)

| DomnişoaraClannad a răspuns:

Orochimaru din Naruto -_-

| Zoey112 a răspuns:

Eu nu il suport pe Ukyō din amnesia. happy

| IncredibleJoker67 a răspuns:

Nu imi place Ten-Ten din Naruto Shippuden si Sai tot din Naruto Shippuden.

| ayosmdk a răspuns:

Claude

| JiTerra a răspuns:

Juvia si Jellal din Fairy Tail thinking [cred ca daca ei ar disparea din peisaj Erza ar fi cu Gray laughing)] [totusi nu-mi displac atat de mult]

Aoyama Nanami din Sakurasou No Pet Na Knaojo...[pur si simplu n-o suport x.x]

| Reiko a răspuns:

Pe Hannah nu o displaceam dar pe Claude il uram! Si asta pentru ca l-a omorat pe Alois si s-a folosit de el. Desi l-a inceput nici Alois nu-mi placea, mai tarziu mi s-a facut mila de el ( cand am aflat ce copilarie a avut ) Si cel mai tare m-a enervat atunci cand l-a omorat.Era plin de sange si statea pe jos, saracul :'( iar nesimtitul de Claude l-a omorat! Plus ca-i vroia sufletul lui Ciel, care de buna dreptate trebuia sa fie al lui Sebastian. Dar totusi n-am ce comenta in legatura cu sfarsitul, Sebby va sta cu Ciel 4ever happy insa, recunosc, e cam rau pentru el, sa fie legat de cineva cam ..toata viata ( ceea ce pentru el, un demon, e o perioada foaaarte lunga )
M-am indepartat de la subiect, scuze. big grin In concluzie, personajul care mi-a displacut cel mai mult este Claude. Nu cred ca a mai fost vreun anime cu un personaj care sa ma calce pe nervi asa tare.

| Dalyan a răspuns:

Ayanami (07 Ghost) personaju asta e pur si simplu insuportabil face rau doar de dragul de a face rau.
Nene Motoe y Nono Motoe (Blooc-C) asa dragi imi erau la inceput pana sa se dovedeasca niste asa zise prietene groaznice care au jucat rolul de prieten doar pentru bani.
Hiroyuki Tokumori (Paradise Kiss) el a distrus tot anime-ul pot spune chiar ca il urasclaughing
Yuri Yamamoto(Bokura ga ita) din cauza specimenului asta de fata cuplul preferat a avut mult de suferit, deci m-a facut sa o urasc.
Sunt foarte multe personaje pe care nu le am la inima deloc dar ar lua prea mult sa le enumar=)

| ImLucifersBelovedSexlessOffspring a răspuns:

N-am nimic cu Hannah şi Claude, dacă totul ar fi fost despre Alois, atunci poate că l-am fi urât pe Sebastian şi Ciel.

Personaje care nu-mi plac, nu-mi vin acum în minte.

Rectific, pe Claude îl urăsc, de fapt, mi-am adus aminte că l-a omorât pe Alois, şi iubesc arienii. Şi în general pe Alois.

| PikaPiku a răspuns:

Ayanami - 07Ghost
Kabuto - Naruto
Minerva - Fairy Tail