Piscotel,Briosik,Puky(nu vrei sa stii ce inseamna!)Pisi sau poti sa pui prescurtari de la numele ei. Sper ca te-am ajutat
Pai nu stiu depide daca e mai mica de statura poti sa ii zici : pitikot sua asa ceva, daca e mai mare de statura :gigi =]] gen de la giganic si din astea depide de caracter si fizic
Poreclele nu sunt prea prietenoase daca are nume lung, ca... alexandra strigo aly sau ceva care sa-i placa mai asteapta sfaturi.
Nu nu nu fiti atenti numele meu e catalina prescurtare de la nume caty si PORECLA sisi asta e o porecla(la mine dupa comportament)
Prietenei mele i se spune creata ca e creata
Eu am doua bff iar ele imi spun mie printesa sau puisorul pufos fara misto
iar eu le alint cu catisor si puisor
Nu se poate sa ai 2 Bff, adica... BFF e doar unul, cel mai special si cel cu care te intelegi mai bine dintre prieteni, poate un BF si un BFF, dar e un fel de lege nescrisa : Exista doar 1 BFF... dar in fine, poate tu vrei sa sfidezi legiile naturii si sa ai 2, tot asa mai departe
Nu se poate sa ai 2 Bff, adica... BFF e doar unul, cel mai special si cel cu care te intelegi mai bine dintre prieteni, poate un BF si un BFF, dar e un fel de lege nescrisa : Exista doar 1 BFF... dar in fine, poate tu vrei sa sfidezi legiile naturii si sa ai 2, tot asa mai departe
Porecla nu trebuie sa fie de la vreun defect.ca pitikot ca se poate supara! eu de exemplu ii zic mitzuca mea sau pufosenie sau blanitzoasa mea ca are parul cret si mare,nu stiu,trebuie sa simti tu cum sa ii zici, hai ca sunt curioasa dupa ce alegi porecla, sa ne spui si noua! pupici
Se scrie "celei mai bune prietene",ti-asi explica de ce, dar nu ai intelege...of, of gramatica asta
Salut! Cu aceeasi problema m-am confruntat si eu . Pe prietena mea o cheama Virginia si i-am zis pana la urma virgina. In loc pe pisicuta pentru carina poti sa ii spui clitoris. E o porecla draguta
sper sa te ajut astept funda
Pune-i porecla Virginica