| miru231271 a întrebat:

Ce porecla ii pot pune lui cea mai buna prietena? dau fundahappyhappyhappy:X:X:X:*:*:*

Răspuns Câştigător
| Sclipiciii a răspuns:

Piscotel,Briosik,Puky(nu vrei sa stii ce inseamna!)Pisi sau poti sa pui prescurtari de la numele ei. Sper ca te-am ajutat kiss

24 răspunsuri:
| m3m0 a răspuns:

Fiţoşenie
pui de drac
ţaţa

| MatzzaaaEteeNaa666 a răspuns:

Muitza.smug

| DaftPunk a răspuns:

"La prietenul meu" ii spun CHIORette...(ca e chior laughing )

| allllexaaaa a răspuns:

Pretenas laughing)))

| CrazyOfKill a răspuns:

Pune-i pisi porecla asa ii zic si eu lu prietena mea laughing

| lola_5690 a răspuns:

Pai nu stiu depide daca e mai mica de statura poti sa ii zici : pitikot sua asa ceva, daca e mai mare de statura :gigi =]] gen de la giganic laughing si din astea depide de caracter si fizic

| AntoniaOrman a răspuns:

Coditza-Poneitza

| DanceWithTheLittleGirl a răspuns:

Poreclele nu sunt prea prietenoase daca are nume lung, ca... alexandra strigo aly sau ceva care sa-i placa mai asteapta sfaturi.

| AVRILavigne1000 a răspuns:

Nu nu nu fiti atenti numele meu e catalina prescurtare de la nume caty si PORECLA sisi asta e o porecla(la mine dupa comportament)

| loveyouschatz a răspuns:

Sys,fitzu,creata (daca e creata), pufosenie, rozy happy

| NANANAHehh a răspuns (pentru loveyouschatz):

Prietenei mele i se spune creata ca e creatalaughing

| ianaa a răspuns:

Eu am doua bff iar ele imi spun mie printesa sau puisorul pufos laughing fara misto tongue iar eu le alint cu catisor si puisor laughing

| lola_5690 a răspuns (pentru ianaa):

Nu se poate sa ai 2 Bff, adica... BFF e doar unul, cel mai special si cel cu care te intelegi mai bine dintre prieteni, poate un BF si un BFF, dar e un fel de lege nescrisa : Exista doar 1 BFF... dar in fine, poate tu vrei sa sfidezi legiile naturii si sa ai 2, tot asa mai departewinking thumbs up

| lola_5690 a răspuns (pentru ianaa):

Nu se poate sa ai 2 Bff, adica... BFF e doar unul, cel mai special si cel cu care te intelegi mai bine dintre prieteni, poate un BF si un BFF, dar e un fel de lege nescrisa : Exista doar 1 BFF... dar in fine, poate tu vrei sa sfidezi legiile naturii si sa ai 2, tot asa mai departewinking thumbs up

| tiger20 a răspuns:

Pai bf sau bff daca mai vrei scrie si numele prietenei.

| lauriss86 a răspuns:

Porecla nu trebuie sa fie de la vreun defect.ca pitikot ca se poate supara! eu de exemplu ii zic mitzuca mea sau pufosenie sau blanitzoasa mea ca are parul cret si mare,nu stiu,trebuie sa simti tu cum sa ii zici, hai ca sunt curioasa dupa ce alegi porecla, sa ne spui si noua! pupici

Răspuns utilizator avertizat
| lauriss86 a răspuns (pentru miru231271):

Sau rinnutza de la carinutza

| Euuu1 a răspuns:

Se scrie "celei mai bune prietene",ti-asi explica de ce, dar nu ai intelege...of, of gramatica astacrying

| Atotstiutorul_1088 a răspuns:

Salut! Cu aceeasi problema m-am confruntat si eu sad. Pe prietena mea o cheama Virginia si i-am zis pana la urma virgina. In loc pe pisicuta pentru carina poti sa ii spui clitoris. E o porecla dragutahappy sper sa te ajut astept fundahappy

| asdfghjkll a răspuns (pentru Atotstiutorul_1088):

Pune-i porecla Virginica smug

| EeeeVvvvAaaa a răspuns:

Sisu meu
Sys
Tuca
Iubita
Pisicuța