Bula la scoala.Prfesoara ii zice lu Bulaula, ia banii si a doua zi vino la scoala cu tusi.Se duce Bula la un magazin care se numea gaurica.Erau doi vanzatori,Tache si Tica, la vanzare era Tache, Bula zice
una ziua puteti sa-mi imi dati un tusi va rog? Nu pot sa-ti dau deoarece nu este si Tica aici.Vino mai tarziu.Vine la magazin.Era Tica si nu era Tache. Bula zice
una ziua,dati-mi un tusi, va rog! - Nu pot sa-ti dau findca nu este si Tache aici, vino mai tarziu! Vine Bula mai tarziu pe la ora 9.Erau amandoi.-Buna seara puteti sa-mi dati un tusi.Nu putem sati dam findca nu mai avem! A doua zi la scola profesoara il intreaba pe Bula
ula, ai adus tusi? -Nu doamna.Stati sa va explic. Cand Futache nu futica cand futica nu futache cand futica si futache nu futusi la gaurica.
Du-te dra#cu pe google ca gasesti cate nu vrei si dispari de la categora asta
La o partidă de vânătoare, un bărbat elegant din Stockholm împuşcă o raţă. Pasărea cade însă în ograda unui fermier, care susţine că vânatul îi aparţine.
– E pasărea mea, insistă orăşeanul.
Fermierul sugerează să fie tranşată disputa în stil vechi, cu un "şut neaoş":
– Eu îţi trag un şut cât pot de tare în boaşe, apoi tu faci la fel cu mine. Cine urlă mai puţin ia pasărea. Bărbatul e de acord. Fermierul îi trage un şut straşnic în părţile sensibile. Când îşi revine, oraşeanul şopteşte cu greu:
– Bine. Acum e rândul meu.
– Lasă, zice ţăranul. Poţi să păstrezi raţa.
Greu mai este sa dai un search pe goagal. comics=benzi desenate
hai pa de la categoria asta