O blonda alearga pin baie dupa ce s-a spalat pe cap...
De ce?
Pe sampon scria "Wash and go!"
)
Sotia catre sot> Unde esti ma nenorocitule? Tu nu mai vi acasa? Vai draga, mai ti tu minte magazinul acela cu bijuterii de unde ti-am promis ca o sa-ti cumpar colierul acela din aur alb? Vai scumpule ce atent esti si dulce! Da draga, eu sunt alaturi in bar! Pa!
Fetita vine la tatal ei si-l intreaba> Taticule putem folosi si noi masina ta cu prietenul meu? Tatal> Da. dar nu are benzina! Nu este nici o problema ca noi oricum nu iesim din garaj!
In fata la o facultate un taran statea cu un bou legat de un stalp/ Cineva intreba! Ce faci mai tarane cu boul ala? Nu, boul este inauntru da examen, asta este pila!
- Auzi ba, noi de ce stam in groapa asta si sapam si sefu sta la umbra copacului sus?
- Nu stiu ba, intreaba-l
- Sefu, noi de ce stam in groapa asta si sapam si dvs stati la umbra copacului?
- Inteligenta…
- Ce-i aia?
- Uite, eu imi pun mana pe copacul asta si tu incearca sa o lovesti cu pumnul. Cand loveste, seful fereste mana.
- Ia zi ma, ce a zis seful?
- A zis ca din cauza inteligentei…
- Ce-i aia?
- Fii atent, eu imi pun mana pe fata si tu incearca sa o lovesti cu lopata…
Dai unui emo lama ca e mai ieftina, pistolul e prea scump pentru el si trebuie si licenta.
Asa ca ajuti un om la necaz si te va ajuta si domnul ca ai facut un bine comunitati.
1. Unu sapa gropi si altu le astupa. Vine un barbat si le zice :: "Nu mai suntem pe vremea colectivului sa sapati si astupati. a'zti innebunit? " la care ala care facea gropi zice :: "nu mai...suntem in formatzie de 3... eu fac gropi, unu pune pomul si celalalt ingroapa dar cel cu pomii lipseste si pana vine el ce vrei sa stam degeaba? "
2. Unui om i s-a stricat masina si vine un copil si ii zice ::
-Nenea daca dai si mie 3 lei iti spun ce are masina
-du'te ma de aici, daca nu stiu eu ce are cum sa stii tu...
Trece un timp si vine copilul din nou ::
-Nenea daca imi dai 3 lei iti zic ce are masina.
-Na ma 3 lei... zi'mi ce are.
-E stricata; o3
3.Maghiarii la ora de romana ::
-Ghiuri zi o propozitie!
-Me duc la pedure.
-Nu'i bine.
-No atunci nu me mai duc.
4. Bula in biserica cu bunica'sa si il scapa treaba mare.Merge intr'un pod si vede o gaura in podea si crede ca ii wc'ul... Cand trece preotu pe sub gaura ii cade cac*tul [scuzatzi limbajul ] in mana si intreaba ::
-Doamne, ce vrei?
Si bula de sus ::: - Hartie igienica.
Sper sa iti placa; d...
1.Intr-o alimentara, intra un ciine cu o bancnota in gura, latra spre un salam, da bancnota vinzatorului, ia salamul in gura si pleaca. A doua zi la fel! A treia zi, vinzatorul urmareste ciinele, care ajunge in fata unei usi, suna si iese un tip care il ia la bataie pe bietul ciine. Vinzatorul, revoltat, intervine:
- Dom-le, esti nebun! Ciinele asta e foarte inteligent! De ce-l bati?
- Lasa, domnule, ca stiu eu ce stiu! Il bat pentru ca iar si-a uitat cheile acasa!
2Cocosul organizeaza o sedinta cu gainile. Despacheteaza o cutie si scoate din ea un ou de strut.
- Nu vreau sa va critic, dar nu strica sa fiti la curent cu ce este in stare concurenta!
3. Femeia merge in piata de animale. Vrea sa faca o suprinza sotului.
- Buna ziua, doamna!
- Buna ziua, as dori un papagal.
- Din pacate, doar un singur papagal avem. Adevarat ca pina acum a trait la un bordel, dar este foarte dragut.
Femeia il cumpara. Acasa il acopera si isi asteapta sotul iubit. Sotul ajunge acasa, intra in camera, sotia ia bucata de cirpa de pe colivie. Papagalul se uita jur imprejur si spune:
- Hm camera noua, hm pat nou, hm curva noua. Salut, Gheorghe!
4.Se plimba iepurasul prin padure. Si ursul se plimba prin padure. Hop, prinde iepurasul si-l bate. Pe acolo trece calare un cavaler, pe un cal negru, cu masca neagra, cu pelerina neagra. Se opreste, snopeste in bataie ursul, isi scoate apoi sabia si face un Z mare in blana lui. Apoi se urca pe cal si pleaca mai departe. Iepurasul cu greu isi revine, si sopteste:
- Multumesc, Zuperman!
5.Cineva bate la usa. Tipul deschide usa, se uita in stinga, nimeni. Se uita in dreapta, nimeni. Se uita in jos, atunci vede melcul pe stergator. Il prinde si-l arunca pe partea cealalta, in iarba.
Trec zece ani, iar bate cineva la usa. Tipul deschide usa, pe stergator melcul, care intreaba:
- Auzi, ai ceva cu mine?
6.Un roman pleaca in SUA pentru a se angaja. El gaseste de lucru la
o gradina zoologica. Trebuia sa poarte in fiecare zi un costum de maimuta. Intr-o zi, cade din greseala in cusca unui leu. Inspaimintat, incepe sa tipe:
- Ajutooooooor!
La care leul ii spune:
- Taci dracului ca ne pierdem slujba.
Doi politisti patruleaza competent intr-un orasel prafuit de provincie... Unul dintre ei gaseste o oglinda. O ia de jos, o priveste si zice:
- Ba, fraiere, uite o poza cu mine!
- Ia da-mi-o si mie! Ha, ha, ha, ce fata de prost ai!
Un politist il intraba pe colegul lui:
-Care e ba,capitala Frantei?
-Londra!
-Al dracu', credeam ca nu stii!
Dintr-un articol de ziar: ''Aseara pe autostrada soferul Ionescu Ion, de meserie politist, s-a uitat cu o bricheta aprinsa in rezervorul masinii, ca sa vada daca mai are benzina. MAI AVEA!''
Un canibal se plimba pe plaja, si vazand toate femaile care stateau la soare, il intreaba pe un trecator:"da de ce stau toate femeile astea la plaja"? la care omul zice : pai stau la bronzat
la care canibalul:" da ce crude nu-s bune?"
La Palatul Victoria se opreste badea Gheorghe cu bicicleta si o reazema de gard si incepe sa caste ochii in jur. Gardianul:
- Bade, ia bicicleta de-aici ca vin ministrii, primul-ministru...
- No, ca nu-i bai, i-am pus lacat!
Un nebun intra intr-o Judecatorie si striga "PUPATI-MA IN CUR!"
Judecatoarea îi spune "AFARA! "
Nebunul de aici spune " NU, NU AICI SA MA VADA TOATA LUMEA "
De ce caraie cioara in zbor?
Pentru ca nu intra in viteze
Un barbat intra intr un magazin de electrocasnice si il intreaba pe vanzator...
- Televizoare color aveti?
- Da
- Atunci dati-mi unul galben va rog!
Un oltean cauta gara.Vede un tip si il intreaba:
- Nu va suparati! Caut gara.
- Nu ma supar. Cautati-o!
Intrebare: De ce sunt oltenii muzicieni?
Raspuns: Fiindca dorm pe Sol si vorbesc cu Fa!
3 Vampiri la un concurs de supt sange.
Primul vampir fortos acesta fiind plin de sange pe fata se duce la juriu intrebandul : Vedeti herghelia aceea de cai? Am supt tot nu a mai ramas nimic.
Al doilea vampir normal cu ceva sange la gura se duce la juriu intrebandul : Vedeti turma aceea de oi? Am supt tot nu a mai ramas nimic.
Al treilea si cel mai mic era plin de sange din cap pana in picioare, se duce la juriu la care este intrebat de juriu : Vampirule dar tu ce ai supt de esti asa plin de sange? Vampirul:Vedeti stalpul acela? JuriulA Vampirul Da pai eu nu l-am vazut