Un copil, la gradinita, incearca sa isi incalte cizmulitele. Pentru ca nu se descurca, a cerut ajutor educatoarei. Cu tot trasul si impinsul, cizmulitele nu voiau nicidecum sa intre. Pana cand a reusit totusi sa il incalte, educatoarei i-au aparut broboane de transpiratie pe frunte. De aceea aproape ca i-au dat lacrimile cand copilul i-a zis:
- Doamna, dar sunt puse invers...
Intr-adevar, erau pe picior gresit... Nu a fost cu nimic mai usor sa ii scoata cizmulitele decat sa i le puna, totusi a reusit sa isi pastreze calmul pana cand iar cizmulitele erau incaltate, tot cu sudoare pe frunte, dar de data aceasta asa cum trebuia.
Insa atunci baietelul a zis:
- Cizmulitele astea nu sunt ale mele!
In loc sa strige la el, educatoarea si-a muscat buza si inca o data s-a chinuit sa il descalte. Cand s-a terminat chinul descaltatului, baietelul i-a spus:
- Sunt cizmulitele fratelui meu. Mama mi-a zis sa le incalt pe astea azi.
Acum ea nu mai stia ce sa faca... Sa planga sau sa rada? A reusit totusi sa stranga suficienta rabdare pentru a se lupta din nou cu cizmulitele. Cand, in sfarsit, l-a incaltat, inainte de a-l trimite afara la joaca, l-a intrebat:
- Si acum, unde iti sunt manusile? Trebuie sa ti le pun in maini ca sa poti pleca afara!
Raspunsul:
- Le-am bagat in cizmulite, ca sa nu le pierd...
Un banc cu ursu si cu pisica
Pisica salbatica,jmekera de jmekera si-o luat un BMW, mere la urs si zice:
-Ursule, punem pariu ca pot sa merg cu 500 de km/sec si sa ma opresc la 10 metri de prapastie?
-Punem pariu pisicutzo!
Mere ce mere pisicuta, si se opreste la 10 metri de prapastie.
-Na, ce zici ursule? Mai punem pariu ca pot emrge cu 700km/sec si sa ma opresc la chiar 1 CM de prapastie?
-Bine! Facem pariu.
Mere ce mere pisicuta, iar se opreste la 1 cm de prapastie.
-Na ai vazut?
-Da!
-Ursule, pe pisi pe tine?
-Nu!
-Atunci caca-te ca nu ajungi la frana
Intr-o clasa unde era si Bula elev soseste o inspectie din China. Bula este trimis intr-o banca in spatele clasei ca nu cumva sa zica vreo prostie ca de obicei. Elevii ridica mana sus, pun intrebari:
-Partidul comunist in China cate clase are?
-Pionierii au cravata rosie ca noi? ETC
In tot timpul acesta Bula al nostru se tot agita si el cu mana pe sus dar profesoara il ignora stiind ca scoate numai prosti din gura.La insistenta inspectorului Chinez prof.ii da cuvantul si lui Bula:
-Asa este ca tatal dv.are trei oua? PROFA:
-Nu tie rusine!? Cum iti permiti?! dar inspectorul:
-Ba este adevarat.Dar de unde stii, cum ti-ai dat seama, ca treaba asta o stiam doar noi, cei din familie
? bula:
-Pai m-am gindit eu ca numai din 2 oua nu puteati iesi chiar asa de galben!
Un copil, la gradinita, incearca sa isi incalte cizmulitele. Pentru ca nu se descurca, a cerut ajutor educatoarei. Cu tot trasul si impinsul, cizmulitele nu voiau nicidecum sa intre. Pana cand a reusit totusi sa il incalte, educatoarei i-au aparut broboane de transpiratie pe frunte. De aceea aproape ca i-au dat lacrimile cand copilul i-a zis:
- Doamna, dar sunt puse invers...
Intr-adevar, erau pe picior gresit... Nu a fost cu nimic mai usor sa ii scoata cizmulitele decat sa i le puna, totusi a reusit sa isi pastreze calmul pana cand iar cizmulitele erau incaltate, tot cu sudoare pe frunte, dar de data aceasta asa cum trebuia.
Insa atunci baietelul a zis:
- Cizmulitele astea nu sunt ale mele!
In loc sa strige la el, educatoarea si-a muscat buza si inca o data s-a chinuit sa il descalte. Cand s-a terminat chinul descaltatului, baietelul i-a spus:
- Sunt cizmulitele fratelui meu. Mama mi-a zis sa le incalt pe astea azi.
Acum ea nu mai stia ce sa faca... Sa planga sau sa rada? A reusit totusi sa stranga suficienta rabdare pentru a se lupta din nou cu cizmulitele. Cand, in sfarsit, l-a incaltat, inainte de a-l trimite afara la joaca, l-a intrebat:
- Si acum, unde iti sunt manusile? Trebuie sa ti le pun in maini ca sa poti pleca afara!
Raspunsul:
- Le-am bagat in cizmulite, ca sa nu le pierd...
Ursul merge prin padure si se intalneste cu un iepure si il intreaba
-Iepurasule vrei sa te plimbi cu motocicleta mea?
-Da raspunse iepurele
Se plimba ei cu motocicleta si ursul merge cu 80 km/h
-Iepurasule nu tie frica intreaba ursul
-Nu
Ursul merge cu 100km/h
-Iepurasule nu tie frica intreba ursul
-Nu
Se duc ei acasa si iepurele isi cumpara o motocicleta si merse la urs sa se plimbe cu motocicleta(iepurele conduce)
Iepurele merge cu 150km/h si intreaba:
-Ursule nu tie frica
-Nu
-Mie da ca nu ajung la frana
Bula la scoala:
Profu:Ionica ce mananci tu in fiecare dimineata?
Ionica:Lapte cu cereala domn' profesor
Profu:Vasile tu ce mananci dimineata?
Vasile:Branza cu ceapa
Profu:Bula tu ce mananci dimineata?
Bula:Ceai domn'profesor
A doua zi la fel.a 3 a zii la fel.a 4 a zii:
Profu:Bula ai grija ca vine inspectia. daca e sa te intrebe ce mananci spui si tu friptura.bine?
Bula:Bine!
Vine si inspectorul si ajunge la bula:
Inspector:Bula ce mananci tu in fiecare dimineata?
Bula:Friptura domn'inspector
A 2 a zii la fel, A 3 a zii la fel.
Inspector:Bine bula dar cam cata friptura mananci tu in fiecare dimineata?
Bula:Cam 2 cani domnu profesor!
) Funda
gheparditza întreabă:
Shadow82838 întreabă: