| Adusca a întrebat:

Cel mai ciudat vis al vostru.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am visat ca ma fugarea un taur dar faza e ca in realitate in timp ce visam am dat din picioare pana am cazut din pat cand m-am trezit imi batea inima zici cam facut cativa kilometri

10 răspunsuri:
| Unicucebeea a răspuns:

Am visat ca eram intr-o familie (nu faceam parte din ea ) si aveau un copil bolnav de HIV si p[ana la urma a murit si moartea nu era asa cum o sitti voi ci era asa ca un om ars si scorojit (il vedeam cu coada ochiului ca nu vroiam sa ma uit ) apoi tala copilului a innebunit si mintea lui s-a trnasformat in una de pcoil si cu restul familiei (de tigani) au facut o rascoala si eram si eu cu ei dar mergeam mai repede sa nu se vada ca sunt cu ei.Ei aruncau petarde si pocnitori pana ce am auzit o bubuitura mai mare.Era o bomba atomica si am vazut cum o lumina alba(de la bomba) vine spre mine si vedeam cum saream in aer si ma aprpoiam usor de stele pana m-am sufocat si m-am trezit happy

| EzioAuditoreDaFirenze a răspuns:

Deci era cam real. Ma cacam pe tine ca postai de 3 ori acelasi lucru la comics.

| Popcorncubranza a răspuns:

Ma plimbam pe strada cu un grup de oameni din care nu cunosteam decat un batran. Dintr-o data apar pe strada asiatici si vin extraterestri din cerstraight face Ne ataca, iar eu cu mosu fugim. Mosul se ascunde la el acasa dar il prind extraterestri si il transforma in vampir. Eu fug in continuare:-s mosul vrea sa ma pacaleasca sa ma duc la extraterestri, dar eu nu-l cred. Merg in continuare si sunt atacat de caini, apoi ma trezescstraight face Faza tampita e ca peste 1 luna sau 2 mosul a murit in realitatestraight face

| CriminalăÎnSerie a răspuns:

Eu nu visez.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am visat ca eram in casa cu mama si tata si eu le-am zis ca plec si cand am avund in sufragerie am inchis dupa mine usa si apoi am vrut sa merg inapoi la parinti si nu mai puteam deschide usa si apoi a venit cinava din pivnita imbracat in negru(cu cutitu in mana)...si apoi m-am trezit straight face ...ciudat vis sad straight face

| ajutorul3000 a răspuns:

De mentionat mai intai:
Nu imi ie frica de clowni
Visul:
Eram in armata, pe o strada, si deodata apare un clown urias.
Apoi fug, fug ce fug gasesc un agheu si il omor.
Apoi:
Chestia ciudata e ca am visat asta de 2 ori dar a-2-a oara stiam
unde e agheul.

| svdragos a răspuns:

Am visat de mai multe ori ca fumez si imi parea rau de fiecare data.dar in realitate nu fumez.ciudat.si nu imi explic de ce...laughing

| cezari a răspuns:

Eu am avut multe vise ciudate,,, dar unul ma uimit foarte mult, l-am uitat

| BellaRebella a răspuns:

Am visat un ochi imens care alerga ca nebunul printr.o casa laughing))

| vladiaici a răspuns:

Am visat ca Sakira si Angelina Jollie se bateau pentru mine si ca eram fratele mai mare al lui Justin Bieber.

Întrebări similare