| Pitic a întrebat:

Ceputeti sa imi povestiti de la ultima vizita la stomatolog? Funda

Răspuns Câştigător
| Ambasada a răspuns:

Heyy.mai bine ti'as spune despre prima vizitarolling on the floor
Eram cred ca pe clasa I thinking
Parintii plecati in Italia eu ramasa cu bunicii si au inceput sa imi cada dintii de lapteI don't want to see
Si "Norocul" meu a fost ca se miscau 4 rolling on the floor
Caninii si parca 2 de jos [caninii ii tin minte pentru ca imi placea sa ii tot miscrolling on the floor]
Okei.si cum eram numa icu bunicii [nu ma intelegeam deloc bine cu eirolling on the floor] Bunicul a hotarat sa ma duca la dentist pentru ca eu ma temeam sa imi scot dintii dar imi placea la nebunie sa ma joc cu ei...adica sa ii misc rolling on the floor sa nu se inteleaga.
Si, nu am vrut sa merg la dentistrolling on the floorPe vremea aia bunicul avea o dacie de aia veche, veche cum erau pe atuncirolling on the floor
Si in aia a luat vreo 12 prieteni [de varsta mearolling on the floor] cu care ma jucam ca sa ma poate convinge sa merg la dentistrolling on the floor
Cand am ajuns nu a vrut sa ma asez pe scaun blushing
Si bunicul nervos pana la culme [iti dai seamarolling on the floor hai copii in masina hai fugarit prin cabinetrolling on the floor] Mi'a tras o mama de palma toti 4 dintisorii au cazut rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor!
Si caninul din dreapta mi'e crescut putin stramg dar nu se prea vede dar in fiecare zi cand ma uit la el imi aduc aminte de intamplarea astarolling on the floor [sti imi e stramb ptc. nu a putut creste cum trebuie din cauza ca cel de lapte nu a fost scos la timp laughing]
Si cel mai tare a fost ca nu am simtit nimiclaughing:X
Cu toate cu tu vad ca ai dat de o doctorita de'a dreptul diabolica.:-s
Sper ca intamplarea mea sa te mai fi inveselit laughing:X
Si stiu ca sunt horror "doctorii de dinti" laughing.dar cu bune cu rele trebuie sa ii suportam ptc.peste cativa ani o sa regretam poate ca nu am fost si nu ne'am corectat greseala de dintistraight face
Si pe doctorii care fac asa cum ai zis tu sa nu isi mai poata simtii limba pana mor laughing
[scuze daca am greseli de scris:-s]
Ai grija de tine >big grin

10 răspunsuri:
| Pitic explică:

nu o sa mai merg niciodata la stomatolog sa raman stirba, ce daca, nu sunt singura. Problema e ca prima mi-a scos-o mai usor nu a durut foarte foarte tare, dar a doua a durut groaznic desi imi facuse 3 injectii in gingie pana i se indoise acu de la seringa. Mi-a spus ca se opreste daca eu ridic mana sus, am ridicat mana sus pentru ca ma durea si nu s-a oprit a durut asa tare si se auze cum se spargea maseaua in clesti, groaznic. Dupa ce mi-a pus un bandaj ca sa opreasca sangerarea ma muscam de buza ca ma enerva ca nu o simteam de la anestezie, doctora zice '' Frumoas'o te astept peste 6 luni '' i-am tras o inuratura si am sters-o de acolo.

| ZEU93 a răspuns:

Conteaza la ce medic te duci,eu am fost la unul din Ucraina a lucrat impecabil, mi-a scos nervul n-am simtit nimic, si mi-a pus corola" dentara. Si acum nu am probleme la acel dinte

| Mitzura92 a răspuns:

E neplacut la dentist, dar nu e atat de rau cum credem toti. mai mult gandul ca ne umbla prin gura ne sperie. intr-adevar, e f neplacut dar nue f dureros. sis unt constienta ca mai bine mergem la dentist decat s araman fara dintisori. te pup!

| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Yuck nu ma mai duc in viata mea laughing :-ss noroc ca acum nu mai am nici o carie. nu ma duc decat daca nu mai pot de durere cum a fost cand am fost ultima datalaughing daca nu ma duceam nici atunci se ducea infectia la os si trebuia sa ma operezelaughing :-ss

| TheGrayWolf21 a răspuns:

Cum a spus SPARTAKUS dentistu meu e bland si lucreaza pe gratis(pentru copi pana in 16 ani) si e foarte bun
ultima uara mi-a pus aparat dentar

| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Stiu ca e neplacut la dentist dar nu e inspaimantator pre cum pare.Stiu ca sunt niste dureri dar e mai bine decat sa ramai stirba toata viata.Si data viitoare cand mai mergi nu ridica mana sus ca ea e atenta in gura nu la mana,cand te doare spune au, aa, auci.

| PokeEdy a răspuns:

La 7-8 ani am fost cu mama eu acum fac 10 in iunie si nu m-a durut doar ca nu-mi simteam gurasad

| PokeEdy a răspuns:

Daca esti fata sau baiat du-te la dentist ca daca ramai stirba -poate primul sarut il primesti de la una de 55 pe nume Geta deci ai grijarolling on the floor

| Pitic explică:

Sunt fata omule laughing

Răspuns utilizator avertizat