anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ceva anime-uri cu inchisori sau rapiri sau chestii de genu? In care o persoana / mai multe sunt blocate undeva? fie ca e romance actiune drama aventura comedie, nu conteaza, ideea e sa fie cu ce am zis mai sus.
multumesc. :3
funda

7 răspunsuri:
| HandaSei a răspuns:

- Rainbow / Cam singurul care să se încadreze cererilor și să-mi fi plăcut! Este un anime genial și chiar unul din preferatele mele, ți-l recomand cu încredere, nu vei regreta! ^.^
Numele complet: ( Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin )

Ar mai fi și:

- Prison School / Comedie, Ecchi. O mare tâmpenie dă părerea mea, eu unul nu am rezistat mai mult de 2 episoade la el, dar ce pot să spun, comedia nu este chiar genul meu preferat, sau mai bine zis, cam singurul gen pe care cu greu îl agreez... :/

- Nanbaka / Aceeași treabă care am zis-o și mai sus, doar că ăsta aparent are unele momente în care vrea să se creadă serios, dar din păcate nu-i prea iese... rolling on the floor

Dacă vrei și seriale pe tema asta, atunci clar trebuie să vezi și deja binecunoscutul (Legendarul) Prison Break! E un serial genial și ți-l recomand cu încredere dacă încă nu l-ai văzut! ^.^

| anonim_4396 explică (pentru HandaSei):

Le-am vazut pe toate xD

cu exceptia lui prison break, pentru ca nu ma uit la seriale. Majoritatea sunt prea lungi, gen 7 sezoane cu 20 de episoade fiecare cate 40 de minute xD (am dat un exemplu). prefer ceva scurt si rapid, de maxim 25-30 de episoade a cate 20 de minute fiecare ca sa il pot termina intr-o singura zi happy

mersi oricum pentru timpul acordat ^.^

| KenNine a răspuns:

Poti incerca deadman Wonderland.

| anonim_4396 explică (pentru KenNine):

L-am vazut...

| kanechy a răspuns:

Buna, ai putea incerca, S.A.O, PRACTIC NU E O INCHISOARE dar e un grup de cateva mii de oameni blocati in ***c si trebuie sa supravietuiasca! este epic animul, il recomand. tinand cont ca e popular si ca este posibil sa il stii, m-am mai gandit la cateva, cum ar fi, BTOOOM! un grup de tineri care jucau jocuri video tinuti captivi pe o insula incercand sa supravietuiasca cel mai puternic!
Alt anim fain, este ATTACK ON TITANS, este vorba de o natiune captiva in spatele unor ziduri create tot de ei in scopul de a se proteja de TITANI! Daca le ai vazut, este ok, mai am doar ca nu am timp momentan, imi dai un mesaj si iti mai dau!

| anonim_4396 explică (pentru kanechy):

Le-am vazut, altele? C:

| George_Gabriel_Ion_1995 a răspuns:

Btoom se incadreaza oarecum in ce ai spus mai devreme, desi nu e cu inchisoare, oamenii sunt blocati pe o insula.