- Rainbow / Cam singurul care să se încadreze cererilor și să-mi fi plăcut! Este un anime genial și chiar unul din preferatele mele, ți-l recomand cu încredere, nu vei regreta! ^.^
Numele complet: ( Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin )
Ar mai fi și:
- Prison School / Comedie, Ecchi. O mare tâmpenie dă părerea mea, eu unul nu am rezistat mai mult de 2 episoade la el, dar ce pot să spun, comedia nu este chiar genul meu preferat, sau mai bine zis, cam singurul gen pe care cu greu îl agreez... :/
- Nanbaka / Aceeași treabă care am zis-o și mai sus, doar că ăsta aparent are unele momente în care vrea să se creadă serios, dar din păcate nu-i prea iese...
Dacă vrei și seriale pe tema asta, atunci clar trebuie să vezi și deja binecunoscutul (Legendarul) Prison Break! E un serial genial și ți-l recomand cu încredere dacă încă nu l-ai văzut! ^.^
Le-am vazut pe toate xD
cu exceptia lui prison break, pentru ca nu ma uit la seriale. Majoritatea sunt prea lungi, gen 7 sezoane cu 20 de episoade fiecare cate 40 de minute xD (am dat un exemplu). prefer ceva scurt si rapid, de maxim 25-30 de episoade a cate 20 de minute fiecare ca sa il pot termina intr-o singura zi
mersi oricum pentru timpul acordat ^.^
Buna, ai putea incerca, S.A.O, PRACTIC NU E O INCHISOARE dar e un grup de cateva mii de oameni blocati in ***c si trebuie sa supravietuiasca! este epic animul, il recomand. tinand cont ca e popular si ca este posibil sa il stii, m-am mai gandit la cateva, cum ar fi, BTOOOM! un grup de tineri care jucau jocuri video tinuti captivi pe o insula incercand sa supravietuiasca cel mai puternic!
Alt anim fain, este ATTACK ON TITANS, este vorba de o natiune captiva in spatele unor ziduri create tot de ei in scopul de a se proteja de TITANI! Daca le ai vazut, este ok, mai am doar ca nu am timp momentan, imi dai un mesaj si iti mai dau!
Btoom se incadreaza oarecum in ce ai spus mai devreme, desi nu e cu inchisoare, oamenii sunt blocati pe o insula.
Sonyaaynos întreabă:
Shadow82838 întreabă: