| Sarai a întrebat:

Ceva anime-uri gen Sukitte ii na eu, Kaichou wa maid sama? Dau funda happy

5 răspunsuri:
| ryuu a răspuns:

Hei! Anime-uri romance:
- Amagami SS (2 sez)
- Hana Yori Dango
- Mashiroiro Symphony
- Itazura na Kiss
- Golden Time
- Kimikiss Pure Rouge
- Nogizaka Haruka no Himitsu (2 sez+ova)
- Paradise Kiss
- Sola
- Suzuka

Pentru urmatoarele anime-uri iti propun sa urmaresti si manga-urile. Deoarece povestea poate sa difere fata de anime, dar si continua fata de unde s-a oprit anime-ul.
- Sakamichi no Apollon
- Kimi ni Todoke (2 sez) (pentru acest anime poti sa citesti manga-ul de la cap 46. Deoarece acolo s-a oprit sez 2, iar povestea nu difera de cea din manga)
- Tasogare Otome x Amnesia

Daca mai vrei anime-uri din acest gen, si nu numai, spune-mi.

Vizionare placuta!

| Ritsuko a răspuns:

Inu x Boku ss,Noragami,Kami-sama Hajimemashita,Paradise Kiss, Nana(desi e multa drama), Bokura ga Ita, Ao Haru Ride (e on-going), Ouran High School Host Club.

| AnimeAnnDRa a răspuns:

Pai. eu nu iti insir o lista. pentru ca mi se pare ciudat, am pus si eu intrebari din astea, si cand vedeam lista, ezitam sa caut, deci hai sa iti zic cateva + o micuta descriere
-Clannad/Clannad afterstory : este in top-ul meu, merita.Pur si simplu, recomand, grafica buna, poveste super, sa bazeaza cam pe 2 planuri, intr-un fel laughing.
-Bokura ga ita : sincera sa fiu, nu am vrut sa-l termin, am ramas cu un gust amar in gura. adica, Yano nu putea sa uite de. UFFF, so sad. Scuze, spoilere.
-Kimiss pour rouge : nu este prea cunoscut, dar e foarte foarte interesant si cute, si finalul este foarte foarte foarte dragutt

| AnimeAnnDRa a răspuns (pentru AnimeAnnDRa):

Ma rog, raspunsul era mai lung. ANYWAY, papawinking. Apropo, cauta si school days [final neasteptat, nu stiu daca-l gasesti cu subtitrare ]

| 德尼莎 a răspuns:

Hana Yori Dango-este vorba despre o fata saraca care merge la un liceu plin de copii bogati. In acel liceu sunt 4 baieti foarte foarte bogati de care si profesorilor le este frica, ei sunt numiti F4 *4 flori*. De fiecare data cand o persoana le facea ceva din greseala la cei din f4 primeau un avertisment (un cartonas rosu pe care scris f4) atunci toata scoala o badjocura pe acea persoana sau o batea. Makino Tsukushi i va lua apararea prietenei ei care primise un avertisment de la liderul f4. Acesta s-a enervat pe ea si pana la urma makino a primit avertismentul. Pe parcurs Makino se indragosteste de Domyouji Tsukasa iar el de ea insa cei 2 vor avea de confruntat multe probleme din cauza mamei lui tsukasa. Este super fain serialul, are 2 sezoane.