| FUckusuia a întrebat:

Cine a creat lumea ninja in NARUTO? am citit ceva ceva pe un site.si ce stiti despre rinnegan?

Răspuns Câştigător
| Virgil_Iurascu_1989 a răspuns:

In naruto lumea ninja a fost creata de catre un preot ce stapanea puterea rinenganului.El era eremitul celor 6 căi.Acest eremit al celor 6 căi a fost singurul care a reusit sa il invinga pe 10 cozi apoi la transformat in 9 bestii cu cozi (de la 1 la 9).El a avut 2 fii. Unul ii mostenise puterile ochilor (uchiha)iar celalalt Puterea si energia corporala(senju). Uzumachi se inrudeste cu senju pentru ca sotia lui Hahirama senju era o femeie din clanul uzumaki.Rinenganul este ultima evolutie la Sharingan

| Virgil_Iurascu_1989 a răspuns (pentru Virgil_Iurascu_1989):

Da si inca ceva... Uchiha este un clan posedat de rau din cauza ca pe vremea cand eremitul era pe moarte el a ales ca fiul sau (senju) sa aduca pacea pe pamant...si atunci a inceput razboiul dintre cele 2 clanuri.Si mai nou naruto se aseamana foarte mult cu Rikudou (Eremitul celor 6 căi) Rinnenganul este dinferenta dintre ei.

| JIJ a răspuns (pentru Virgil_Iurascu_1989):

Si in ce episod apare povestea asta?

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Masashi Kishimoto

Uite aici detalii

http://ro.wikipedia.org/wiki/Naruto_Uzumaki

| Ramona000 a răspuns:

Masashi Kishimoto

| Victor7boy a răspuns:

Masashi Kishimoto a creat lumea NARUTO iar Hashirama Senjuu a creat satul Konoha.Rinnegan este o putere vizuala pe care o are pain, este mostenita in familie (cred) iar cel care o foloseste poate vedea chakra si poate face jutsu-uri mai speciale.
Sper ca te-am ajutat. Funda?

| Minato1 a răspuns:

Lumea Ninja a fost creata de Masashi Kishimoto in anul 1997, in 1999 a fost publicata Manga in toata lumea, si in 2002 prin noiembrie cred Primul episod din Naruto in Japonia si in 2007 in restul lumi, iar Seria Naruto Shippuden a fost creata in 2007 in japonia si in 2009 cred ca si in restul lumi. Cat despre Rinnegan. Rinneganul este un Kekke Genkai ca si Byakugan sau ca Sharingan, Dar dintre cele 3 Rinneganul este cel mai puternic dar si cel mai periculos, el este mostenit de la Eremitul Celor 6 Cai, La fel ca si Sharinganul el poate controla un Bijuu, Cu Rinnegan poti face Tehnica Celor 6 Cai, Poti controla statuia Gedo, Si mai important cu Rinnegan poti face Tsukuyomi Infinit (Asa zisul plan OCHIUL LUNI) In prezent cel care are Rinnegan este Obito, In trecut mai avea Nagato
Sper ca te-am ajutat, O seara placuta

| qpDarkD a răspuns:

Rinnengan sunt puterile oculare care le-a avut chiar eremitul celor 6 cai rinnengan-ul poate sa iti dea o gramada de puteri de exemplu poti face invocari la mai multe animale sau poti sa ridici lucruri cu mintea

| DrNefarious450 a răspuns:

Lumea Naruto a fost creata de Ridoku Sennin aka Eremitul celor sase cai care a fost primul Jinckuriki de pe pamant, 10 cozi. Dupa accea el a impartit bestia cu 10 cozi in 9 alte bestii. Rinnegan e o tehinca oculara care acum mult timp Tobi (Obito) i-a dat-o lui Nagato, iar cand a murit a luat-o inapoi, Rinnegan se poate gasi la : cei 6 Pain, Madara Edo, Obito/Tobi, cei 7 Jinckuriki Edo.

| aestheticfunction a răspuns:

Daca te referi la cel care a creat Naruto atunci e Masashi Kishimoto, dar cel care a creat lumea ninja in Naruto e Rikudo Sennin.Rinnegan este o tehnica dōjustu(oculara) fiind cea mai inalta tehnica ca nivel dintre Cele Trei Mari Tehnici Dōjutsu.Rinneganul permite utilizatorului sa foloseasca Tehnica celor Sase Parti.Prima persoana care a avut Rinnegan a fost Sage-ul celor Sase Parti(Rikudo Sennin).Din cauza statutului de legenda a Sage-ului, Rinneganul a fost considerat un mit. Daca ai nevoie de mai multe detalii cauta pe Narutopedia Rinnegan(desi vei gasi multe informatii, vor fi in engleza). Sper ca te-am ajutat.

| Didyshor29 a răspuns:

Cel care a creat lumea ninja si jutsurile (ninjutsu, genjutsu, taijutsu, etc) este Rikudo Sennin. De asemenea el poseda si Rinenganul care este o putere oculara ca si Sharinganul ( doar ca este mult mai puternica decat sharinganul). Daca mai ai intrebari trimite-mi un mesaj happy

| FUckusuia explică (pentru Didyshor29):

Mersi,ceva detalii mai amanuntite despre acest Rikudo Sennin?

| Didyshor29 a răspuns (pentru FUckusuia):

Pai nu stiu foarte multe lucruri despre el, stiu doar ca el a creat lumea ninja si este si cel care a inpartit bestiile cu cozi.

| yonutzzz95 a răspuns:

Masashi Kishimoto

| AdrianEC a răspuns:

Masashi Kishimoto si doar ellaughing

Întrebări similare