| MrBlueEnergy a întrebat:

Cine a fost primul? Oul sau Gaina?
Funda cine argumenteaza mai mult si este de cord cu mine

Răspuns Câştigător
| Eduardx_1313 a răspuns:

Deci 1. din Punt de vedere Stiintifc : Primul a fost Oul Pt ca Modificarile genetice intervin decat inainte de nastere. Modificarile genetice din timpul vietii conduc fie la moartea subiectului, fie nu se perpetua modificarea genetica.asa ca ( se zice ca de la reptila o aparut ).dar dupa mine a iesit din peste laughing pai are solzi pe picioare...NU?

15 răspunsuri:
| Frankenstein a răspuns:

Hello. Gaina, pentru ca daca era oul, n-avea cine sa-l cloceascalaughing. Pe bune, chiar cred ca gaina a fost prima, pentru ca e ilogic altfel, e ca si cum ar fi fost primul... embrionul si apoi parintii. Embrionul s-ar fi dezvoltat daca n-ar fi avut o burtica unde sa poata face acest lucru ca lumea? Dar pana la urma, e doar o parerehappy...

| nevastuica_7599 a răspuns:

Eu cred ca a fost gaina pentru ca d-zeu a dat gaina si apoi au inceput sa se inmulteasca, pentru ca animalele au fost create primele nu ouale

| dublud a răspuns:

Buna.
Eu cred ca gaina pentru ca oul trebuia sa iasa dintr-o gaina si in plus de asta trebuia si clocit. happy
Bye

| Dash a răspuns:

Cocosul a fost primul!

| Ŧคгคภย๓є a răspuns:

S-a gasit raspunsul la una dintre cele mai vechi intrebari filozofice.
Ce a fost prima data? Oul sau gaina?
Un filozof, un cercetator si un crescator de gaini au gasit impreuna raspunsul.

Cheia la aceasta intrebare este faptul ca materialul genteic la aniamle nu se schimba.Prin urmare gaina trebuia sa existe ca embrion in ou.
Profesorul John Brooksfiels, de la Universitatea Nottingham, a ajuns la
concluzia ca din aceasta cauza organismul viu din coaja ar avea acelasi DNA ca si gaina in care s-a transfomrat.De accea primul lucru viu, care face parte din specia gainilor este oul.

| emil_1709 a răspuns:

Gaina

| Minks a răspuns:

Cocosul happy

| Bee123 a răspuns:

Snitelele de pui

| KoBrAVaSaluta a răspuns:

Primul a fost oul ...hai sa va zic gandirea mea. Gaina este de fapt evolutia unei combinari dintre 2 speci diferite (poate chiar dinozaurirolling on the floor, soparla aia mare cu aripi, sorry am uitat numele, simplu animal cu pene... dinozaurl a facut oul si din ou a iesit aceasta noua specie : "gaina" dupa care a inceput chiar gaina sa faca oua

| creatulina a răspuns:

Normal ar fi gaina...dar e oul.oul care nu are nici omlegatura cu gaina
intai au fost dinozauri si apoi alte animale
si dinozauri faceau oua
deci oullaughing

| adormuzika a răspuns:

Hmmm...e buna intrbarea.e ceva de ganul ``Zebra e alba cu dungi negre sau,neagra cu dungi albe``,itizic eu e alba cu dungi negre,nah sa revenim,Gaina este prima pentru ca ea a fost data ca pasare(ca fiinta), si idn ea iesind oulhee hee si tot asa, intelgi tu?hee hee

funda; x

| NarutoGokuIchigoHarryPotter567443 a răspuns:

Chuck norris a dat cu piciorul in dinozaur...el sa micit si de frica a facut un ou happy

| Monoportocalioză a răspuns:

Oul, pentru nu se specifica ce fel de ou, deci poate fii si de dinozaurwinking

| DeeDee a răspuns:

1. Dupa teoria creationista, gaina.
2. Rational vorbind, un ciclu(cerc) nu are inceput.

| vstoioca73 a răspuns:

Eu cred ca, gaina a a evoluat din alte specii de dinozaur, pentru ca oul trebuia cloci iar gainii cu cocoslaughing

Întrebări similare