Traieste. Daca iti spun eu acum isi pierde tot farmecul. Sa-mi bag piciorul. Am vazut...MA ce oameni, strica tot farmecul...Zic totul de dinainte. Rusine @rei!
Da,Ciel traieste insa in anume imprejurimi si dupa o confruntare "sangeroasa" Ciel devine demon iar Sebastian ramane in continuare majordomnul sau....eu iti recomand sa te uiti ca altfel n-o sa intelegi nimic
Sau mai bine zis, Sebastian nu i-a mancat sufletul ci a fost transformat intr-un demon de Hanah
Bravo ca i-ai spus! I-ai stricat tot farmecul...Tie ti-ar conveni sa iti spuna cineva totul dinainte? Inclusiv finalul la un sezon pe care nici nu l-ai vazut? Acum fiecare cum e...
O sa incerc sa uit ce am auzitAcum ca ma gandesc mai bine nu mai puneam intrebare)
In plus se pare ca ai vazut kurohitsuji
Da toate cele 3 sezoane.
Mie imi place de Ciel si in special Sebastian.Deabea am terminat primul sezon si inca nu stiu cum vor fi urmatoarele personaje.
In sezonul 2 va aparea un copil enervant. Va fii un fel de rival pentru Ciel.
Tu te-ai uitat la sezonul 2 subtitrat in engleza? Ca am cautat si in romana nu este
Blondul ala
Uite aici cu tot cu cele 6 ova-uri:
http://anime2kage.info/anime/kuroshitsuji-2/
Da ala...
Am mai incercat siteul ala
Versiunea de pe trilulilu acum nu merge si nici cea de pe teava
Stai un pic.
De la episodul 7, merg acolo... Oricum incearca si la celelalte sa vezi daca merg. OVA-urile merg cam sigur, si o sa iti dau un site pe care nu sunt ova-urile dar le vezi de pe primul site...
http://deseneanime.ro/lista_anime/kuroshitsuji-ii/
Ai si varianta MP4Upload de unde poti sa le descarci daca ai lagg direct online.
Mersi
Daca nu-mi spuneai ma chinuiam inca vreo ora sa-l gasesc.Si cate episoade are al doilea sezon? Doar 10?
12 + 6 ova
Nu,12
Si sezonul 3?
E un sezon destul de bun, dar mie cel mai mult mi-a placut sezonul 3...
Pai sezonul 3 se numeste Kuroshitsuji Book of Circus, iar OVA-urile, book of murder
Ok Poate ca trebuia sa vorbim prin mesaje decat sa umplem intrebarea de inca 10 comentarii