Mie imi pasa.Ba nu, a batu-to.Mai uita-te prin google si youtube. Daca tu o iubesti pe proasta aia de sakura cu s mic nu inseamna ca si o consider Dumnezeu.Consider ca e doar o mare neghioaba.Hinata este preferata mea, iar daca tu nu imi accepti parerea vorbim altfel...de fapt, nu o sa mai poti vorbi cu mine
Http://naruhina4ever.sunphoto.ro/Hinata uita-te pe net nu numai la aiureli inutile ci la ceea ce trebuie, apoi te pui in poala cu mine
Parerea mea este ca Sasuke ar castiga lupta.Din ce motive?
-Sasuke are EMS
-Sasuke a ajuns la o noua forma al lui Susano'o
-Amaterasu+alte tehnici foarte puternice.
Naruto:
-La pierdut pe Kurama
-Are modul Sage, dar nu cred ca se mai compara cu Susano'o al lui Sasuke acum
Asta este parerea mea.
Parerea mea este ca Naruto ar castiga,in primul rand pentru ca este personajul principal iar acest lucru ii favorizeaza sansele de castig,aflandu-se in interesul celor ce il urmaresc,iar in al doilea rand,pentru ca Naruto este un personaj pozitiv, plin de ambitie, curaj iar puterile pe care le are sunt controlate intr-o oarecare masura, fata de Sasuke, al carui rationament se indreapta numai catre razbunare si putere absoluta.In plus, castigatorul este mereu personajul pozitiv pentru a fi un fel de model pentru fani
Sunt 100% sigur ca Naruto ar castiga deoarece si-a demonstrat puterea sa extraordinara.Dar nu se stie niciodata.....Lucrurile pot lua o cu totul alta turnura!
alina5560 întreabă:
Shadow82838 întreabă: