| Adr1aNNN7 a întrebat:

Cine ar vrea JETIX inapoi? Eo da. voi?

Răspuns Câştigător
| Bogdanux a răspuns:

Iti zic o propunere si mai buna: sa revina desenele care erau pe Fox Kidswinking, canalul nu mai exista din pacate.
A, si Disney Channel e un canal de r*h*t.Astia de 8-12 ani habar n-aveti de vechile desene, de aia aruncati vorbe in vantwinking.

| AlhghgfgdgAlxfr a răspuns (pentru Bogdanux):

Ai mare dreptate.Dar Bogdanux numele disney Channel e tot un nume de c***. Daca o sa aduca desenele sa -ne aduca si numele inapoi.

38 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Da

| TheToxicNightmare a răspuns:

Sincer mie nu-mi place Disney Channel.casti de ce? Pun tot felul de seriale din astea tampite si le repeta intr-una. Jetix imi placea mult :X imi aduc aminte cand ma uitam la Spioanele, Super Robot Monkey Team Hyper Force Go, Sonic X, Iggy Arbucle si Yin Yang Yo :X:X:X. Imi placeau mult dar pacat ca nu mai sunt. NE LIPSESTI JETIX! Singurele desene care au mai ramas sunt Pokemon si KidVSKat.

| Bogdanux a răspuns:

Am zis prima data Fox Kids pentru ca avea cele mai faine desene animate, Jetix-ul cu timpul a mai redus din ele, dar si el a fost tare.
Si nu am nimic cu Disney Channel, dar e un canal naspa in proportie de 90% ( doar Finneas & Ferb imi plac si Nevastuica Rock), restul' mi se par total seci.

| Gumã a răspuns:

Eu nu as vrea,imi plac si astea de pe Disney Channel, dar unele sunt foarte banale ( Hana Grasana, Jonas Brothers.etc)Dar imi plac si unele cum ar fi Phineas and Ferb sau aia cu pestii.dar mi`e dor si de copiii de la 402 sau viata cu louie.:d

| AndreeaCristina96 a răspuns:

Nuuuu...disney e mult mai tare...JETIX e de domeniul trecututlui!

| Inutza0102 a răspuns:

Ma enerveAZA RAU DISNEYU ASTA are niste desene cam handicapate! niste pustani care fac glume proaste! JETIX era mai misto! hannah e o c***a!

| Dootzy a răspuns:

10% Da 90% Nu.Imi place mai mult Disney Channel,este mult mai tare si pe Disney nu mai sunt desene de-alea, pentru copii. Disney este mai frumos ca are filme si desene care chiar le inteleg, nu cacaturi de-alea de copii mici.Asta-i lumea moderna!

| Dootzy a răspuns:

Stiai ca in Chisinau, Molodova, inca mai este Jetix? Dar unele desene sunt in rusa.

| MyChemicalRomance a răspuns:

Euuuuuuuuuuuuuuuu...cand sa ma uit si eu la un desen bun *se gandeste la "copii de la clasa 402"* dau de Hannah Bannana si de Demy Lemy si alte constipate crying

| Narcis2007 a răspuns:

As vrea dar sa pastreze si disney chanel... unele sunt chiar faine, altele sunt telenovele filmate cu telefonul... poate chiar sa bage si foxkids

| Digital112 a răspuns:

Eu 100% vreau JETIX!

| chiseady_7217 a răspuns:

Sincer.imi e cam dor de copii de la 402 si de andy larkin.si multe altele.adica.la desenele alea radeai si te uitat cu placere.nu ca la astea de pe disney channel.

Bogdan26.Sunt de acord cu tine happy. Singurele desene la care ma uit(din cand in cand) pe Disney Channel sunt Phineas si Ferb si Nevastuica Rock.

Aℓιѕѕa.ai 4 stupid deoarece.ce ai spus a fost stupid, nu a avut nici un sens, ai facut enorm de multe greseli de ortografie.si pentru ca te dai mare ca ai dolce.

| αℓιѕѕα a răspuns:

Sa iti spun cum sta treaba, eu am avut dolce de la romtelecom, si aveam 995 de posturi.din care vreo 40 nu mergeau, di aveam 7 posturi de desene animate,si cum a aparut disney chanell,sa stii,ca dupa aia,mi`e la dolce mi-a aparut si jetix, deci eu inca m`ai am jetic, un post pentru copii de 4-7 ani,unde da desene educative,disney chanell, animax, minimax,[le am separat]cartonetwork...nikelodeon.s`au cum era.si inca cateva.si o gramada de posturi de filme,.si desene, si imi da si papey.sau cum era.un desen vechi, care se uita`u parintii nostri sa spun asalaughing

| αℓιѕѕα a răspuns:

Am 4 stupid.e un record? ai pusz o intrebare.am rasp.pentru ce stupid?
pentru ca am dat un raspuns.ca am dolce, si inca eu mai am postul JETIX.si inca vreo 6.deci se vede invidia.

| Anonim9666 a răspuns:

Eu as vrea chiar si Fox Kids.Desi am 15 ani sincer "desenele" astea de pe Disney Channel sunt de fapt filme traduse.Mi`e dor de Printesa Tenko,Jim Button,Tuntenstein,Viata cu Louie, Familia DE CE, Pisoiul Eek si multi altii...Erau desene, pentru copii.Nu "desenele" de acum.Este chiar enervant cand vreau sa ma uit la niste desene,sa vad ce mai e si vad doar Hannah Montana, Zick si Cupy(sau cum ii cheama pe aia doi gemeni), Skateboard-erii aia prostalai.Numai desene de genul asta. Oare chiar nu putem face nimic sa revina desenele de mai demult?

| crissmay a răspuns:

Eu sincer nu, disney Channel e mult mia tare.

| JaneEyer a răspuns:

Daaaa...jetix era tareeeee...Toata ziua mas uitaa la JETIX:*

| Iulian03 a răspuns:

Si eu l-as vrea inapoi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Disney Chanel ca vreau sa ma uit la Nini!

| Assassins a răspuns:

Wa imi vine sa ii omor pe toti care au zis ceva urat despre jetix.Copilaria voastra este lipsita de desene adevarate! Mai sti ce fain era cand...te duceai in pat si te uitai la cei cu andy si radeai si te simnteai bine.Mie dor sa ma duc in bucatarie,sa imi fac un bol de ceriale,si sa deschid televizorul si sa aud acel cantec de la cei cu andy,Mie dor de cei cu andy, piratul jack cel teribil, viata cu louie. Didyseintelegebinecucotzi imi vine sa te iau de par sa te bag in perete si sa te bag in coma fetito. Disney Channel e tampit...nu inteleg mai nimic din desenele alea urate.Eu stau seara si baga un desen dela kin98 sau kinain cum se va numi sunt asa de urate.
mi-e dor de jetix mi-e dor si il vreau in apoi! Aducetimi copilaria la loc.

| Monst a răspuns:

Da au fost cele mai frumoase desene!

| Snowclaw a răspuns:

Multi copii de varsta mea(sunt 11) nu vor Jetix inapoi.dar eu da.Imi e dor de vremurile bune cand ma certam cu colegele mele la gradinita si cand aprinde-am televizorul si incepea Copii de la clasa 402 uitam tot raul si muream de ras.acum ma uit la Disney doar la filmele cu Regele leu(si ele sunt vechii, dar tot imi plac), Phineas si Ferb si cateodata la skateboard-ari astia prostii care ma fac sa ma prapadesc de ras...dar chiar mi-e dor de Jetix.Sa-l faca post separat si sa ne lase sa-l instalam...plus ca-mi lipseste tare mult KuscosadVREM JETIX INAPOI!

| AlhghgfgdgAlxfr a răspuns:

F***i in gura. AU schimbat Jetixul. SI au cum parat marvel comics.Companie tampita, asi dori ca walt disney sa nu fi existat, sa dea domnu sa dea falimiment. F***I in gura cu caturile lor.Totul au luat. DAI in p***a mea.

| TranslucenT a răspuns:

EU vreau sa difuzeze din nou Jetix

| ShadowSir a răspuns:

Eu l-as vrea inapoi deoarece acolo sunt desenele copilariei. Cand imi aduc aminte parca imi dau lacrimile si ma simt cumva trist pentru ca au trecut anii aceia care nu ii mai putem da inapoi sad

| DoraJudokana a răspuns:

Eu chiar vreau Jetix inapoi.

| Alex11_8872 a răspuns:

Eu as vrea,sa fie Jetix,dar,cum a fost la inceput,adica si cu seriale de la FoxKids, sa nu uitam ca Jetix a mai dat seriale de la FoxKids, dar Disney C*c*t nu a mai dat niciun serial al lui Jetix.Eu imi doresc Jetix,cu vechiile desene,Robo Gandacelul, Copii de la 402, Gadget si gadgetini,sonic x,witch,spioanele, viata cu loui, ce-i cu andi...si multe altele.As vrea daca s-ar putea, si o combinatie intre Jetix si FoxKids.