Iti zic o propunere si mai buna: sa revina desenele care erau pe Fox Kids, canalul nu mai exista din pacate.
A, si Disney Channel e un canal de r*h*t.Astia de 8-12 ani habar n-aveti de vechile desene, de aia aruncati vorbe in vant.
Multi copii de varsta mea(sunt 11) nu vor Jetix inapoi.dar eu da.Imi e dor de vremurile bune cand ma certam cu colegele mele la gradinita si cand aprinde-am televizorul si incepea Copii de la clasa 402 uitam tot raul si muream de ras.acum ma uit la Disney doar la filmele cu Regele leu(si ele sunt vechii, dar tot imi plac), Phineas si Ferb si cateodata la skateboard-ari astia prostii care ma fac sa ma prapadesc de ras...dar chiar mi-e dor de Jetix.Sa-l faca post separat si sa ne lase sa-l instalam...plus ca-mi lipseste tare mult KuscoVREM JETIX INAPOI!
Cred ca putem readuce Jetixul! Trebuie sa semnati aceasta petitie! http://www.petitieonline.ro/petitie/67548055
Nu ar trebui sa ascultam copii aia care vor "Disney Channel" pentru ca ei nu cunosc Jetixul ( copilaria noastra) deoarece n-au apucat pe-atunci
AlhghgfgdgAlxfr întreabă:
anonim_4396 întreabă: