Tobi ăsta, cauzează numai probleme. Voi încerca să elimin câteva caractere, şi să vad cine pot presupune că este. Obito nu are cum să fie, pentru că a murit când era copil. Uchiha Madara, nu prea ar avea sens pentru că îl învie Kabuto cu nu mai ştiu ce tehnică. Cred că este Uchiha Kagami. Sunt foarte asemănători tipii aceştia.
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Imi place idea dar totusi eu as mai inclina spre Shisui si el are cateva asemanari
Ai dreptate. Dar până la urmă nimeni nu ştie sigur cine e "Tobi".
Da asa este dar eu as inclina putin spre Shisui sti de ce? Pentru ca In intr-un episod Vorbeau Kabuto cu Tobi si Kabuto ii spune lui Tobi ca (virgula) corpul lui Shisui nu a fost gasit, intelegi deci asa ma cam pune pe ganduri inlegatura cu Shisui, Asltfel unde ar putea fi copul lui si pentru ce l-ar vrea cineva? Oricum ii cam incurcata treaba
Obito. Adica, sunt prea multe coincidente!
1. Are aceeasi freza si culoara de par ca si tipu' cu masca. (da, am observat asta!)
2. Tipului cu masca ii lipsea ochiul stang. Adica cel pe care l-a scos Kakashi.
3. Nu exista nici o garantie ca Obito a murit in padure cand era mic, din moment ce nu a fost inmormantat, ci a fost lasa acolo, in padure, sub bolovan.
Deci, oricum eu cred ca daca nu e Obito, e ceva tip nou de care nu am mai auzit pana acum. O zi buna!
Da,si eu cred acelasi lucru. Obito nu a fost inmormantat deci putea fi "gasit" de nenorocitul ala de Kabuto.So anythink is possible! Sweet kiss!:*:*
Sakura e proasta nu stiu de ce le place la atatia, nu are nimic special, nu merita sa fie personaj principal!
Eheee...nici chiar asa.mie imi place de ea.e de treaba, am cunoscut-o, a fost colega mea de banca
)dete incolo...cum sa fie sakura?!?
Aaa... voiam sa spun sasuke
Nuu...cred,nu cred
Tu cine crezi ca e?
Obito
S-ar putea
Sun aproape sigura ca el e...nu ma pot gandi la altcineva
товарищ întreabă:
Shadow82838 întreabă: