Justin Bieber are mai multe porecle : Justina Biebera, Justin Biberon etc. El este de genul neutru, numai Selena Gomez stie ce este, si poate de asta nu e insarcinata, el se duce la ora 3 acasa pentru ca ii e frica sa nusi ia un cap in gura de la antifani. El/Ea are o mare pasiune pentru baieti, in noua lui melodia de *** in colaborare cu Chris Brown, el nu se referea la o fata, si la Chris Brown,, justina este tipul de om care are si un coi si un ovul. este un poponar care sta dupa curu vacii, pentru ca e singura parte feminina care poate sta langa el.
Un gay cu putulica de marimea unui carnat. Periculos, jucaus, nesimtit, pervers, in pat. Devreme acasa.
Justin Bieber e o fata, dar macat o fata care canta mai bine ca Rebecca Black.
Giastin BABER,e un BABofil
Care ca canta ca,ca curu magarului
Ovezi pe giastin baber in actiune
Ta dam
Eram in parc, imi plimbam gaina
Cand deodata se aude BASINA
M-am tras deoparte, am zis ca-i verde
Dar deodat o baba si un prost ma vede
Amandoi intinsi pe trotuar
Baba facea labaiar prostu-i prostan
Justin Bieber este o lezbianca afona cu melodii de c***t care se screme mereu, la petreceri este poponara si acasa este sfanta ca sa poata se culc mai tarziu cu o ora (19:00)
@Oanaşiatăt de unde stii ca e pervers in pat l-ai incercat tu ca vad ca stii cam multe detalii...In fine nu stiu ce aveti cu el ma sunteti invidiosi ca are bani si voce?
@Nymphetamine, de acord cu tine
Justien Bieber chiar seamana cu o pitipoanca
Justin Biber, Justin, Justin. a a a cred ca am auzit de ea. da, da sigur nu e fata aia care canata melodia aia cu bebe, bebe si se spune ca e moarta dupa toti baietii care ies in cale si face pe barbatu' ca sa stea cu Selena Gomez? ea e nu? Sau era invers
Un anonim aparut de pe redtube cantand la cimpoi, cu o prietena la fel de anonima si retardata, e idolul femeilor esuate si tzacanite si canta ca o capra drogata
Justin Bieber? Un magar care nu stie ce inseamna STOP! Nu stie cum sa se comporte cu o fata, deoarece ma scoate din minți! E-un tip care ar trebui dat naibii. Cu toate ca daca,, rusinea" lui ar fi mai mare cu 2 cm ar fi rege, daca ar fi cu 2 cm mai mica, ar fi regina. N-are voce si toate fanele lui sunt innebunite dupa el doar pentru ca e celebru. Si cred ca celebritatea e doar in mintea lor.
P.s.: Am mentionat ca-i gay si pedofil?
anonim_4396 întreabă: