1. Lee(inca nu am vazut taijutsu vs byakugan, dar cred ca-i mai bun ca hintata)
2.Hinata
3.Sakura(ii mai slaba decat lee, cu tot cu tehnicile de vindecare, si mai slaba decat hinata, adica sakura depinde de chakra, iar hinata are byakugan)
4. Tenten(Hinata are hakke, sau cum ii zice la bariera aceea a clanului hyuuga, sakura are tehnici de vindecare+taijutsu acela combinat cu chakra(n'am idee cum sa explic mai bine
5. Iruka- pana acum nu s-a remarcat in nici1 fel, deci zic ca e cel mai slab
Pai:
Iruka-sensei ar fi cel mai slab deoarece, daca mai tineti minte, in ep cu Hibiki, nu putea sa-l invinga daca nu-l avea pe Naruto de partea sa.
Lee este destul de puternic, cu taijutsu+faptul ca e Maestru al Pumnului Beat, DAR daca tineti minte, in timpul examenelor chiunin, el s-a luptat cu Gaara, si chiar daca si-a folosit chakra, tot mai avea putin si murea. De multe ori a ajuns in spital din cauza ca se baza prea mult pe taijutsu.
TenTen este foarte puternica datorita priceperii ei in a-si folosii armele, indiferent de marime sau greutate. are multe arme bune pentru atacul la distanta, ceea ce scade cu mult posibilitatea de a fi ranita. Deci chiar daca nu-si foloseste chakra, are sanse mari de a invinge.
Sakura, da, a invatat o gramada de lucruri de la Tsunade, dar inca nu se compara. Mai are o gramada de invatat, dar cu tehnicile de vindecare+tehnicile de taijutsu combinate cu chakra are puterea de a invinge adversari puternici. Totusi slabiciunile ei o cam trag in jos.
Si in sfarsit, Hinata. Ea este puternica cu Byakuganul+tehnicile ei specifice care o ajuta mult poate invinge adversari veritabili, DAR la fel ca la Sakura, slabicinile ei o trag un pic in jos.
Deci clasamentul ar cam fii urmatorul:
1. TenTen.
2.Hinata.
3.Sakura.
4.Lee.
5.Iruka-sensei.
Sper ca am ajutat, cu toata bolboroseala mea!^-^
Buna! Dupa parerea mea clasamentul este:
1. Tenten-cu toate ca a fost învinsa de Temari, mi se pare puternica cu
toate armele ei
2. Sakura-a învatat ceva miscari de la Tsunade sa nu uitam ca Tsunade e sannin legendar în plus partea buna e ca nu mai este obsedata de Sasuke
3.Hinata-Are byakuganul si bariera aia si cam atat
4.Lee-Lee...cum e Lee...mi se pare un tip destul de puternic cu taijutsu al sau dar e cam obsedat de Gay
5.Iruka Sensei-nu prea apare prin episoade si nu sunt convinsa de el.
Sper ca te-am ajutat!
Pai, luand in considerare ultimele capitole, Sakura clar se afla pe primul loc. Apoi as spune ca Lee, intrucat mereu a dovedit ca si chiar fara ninjutsu poate fi un ninja puternic. Pe locul trei cred ca se afla Hinata, desi nu pana de curand parea ca nu are nici o speranta. Intre Ten Ten si Iruka nu stiu care e diferenta. Niciodata n-am avut ocazia sa-l vad in lupta. Prin urmare voi spune ca Ten Ten e pe locul patru iar Iruka pe ultimul loc. Deci asta e ordinea in care cred ca se afla: 1. Sakura 2. Ler 3. Hinata 4. Ten Ten 5. Iruka
Depinde cum o iei...acum, fiecare e specializat in altceva. Dar dupa mine ar fi 1.Sakura 2. Lee 3.Hinata 4.Iruka sensei 5. TenTen P.S. E doar o parere
Lee clar e primul, pentru ca poate sa deschida cele 8 porti, daca esti la zi cu manga stii cat de puternica e a 8-a poarta, pe locu doi cred ca e sakura pentru ca a invatat tehnica lui tsunade, 3.hinata 4. tenten 5.iruka(nu inteleg de ce l-ai bagat in top, abeea stie sa faca clone )
felisbalan întreabă: