Iti spun mai multe:
Goneste unu` cu un BMW pe autostrada cu 250 km/h si loveste o pasarica.Coboara asta din masina, o ia, o duce acasa si o pune intr-o colivie. La un moment dat se trezeste pasarica, se uita prin jur, vede gratii si zice:
-Ai de Maica mea, is la inchisoare, l-am omorat pe ala cu BMW-ul.
Si cu politisti:
Doi pustani pe strada si un politist in spatele lor. Incep astia sa zica bancuri cu politistii nestiind ca ii ala in spate. Incepe un copil:
-Stii care-i diferenta dintre un politist si un magar?
-Ia zi spune politistu din spate ridicandu-l de urechi.
La care copilu:
-Nici una domnule.
-Bine dar altatada sa nu va mai prind ca spuneti bancuri cu politisti.
Si inca unu:
Doi politisti si un pilot intr-un elicopter. Vad politistii elicea si intreaba unu:
-Ba Vasile. Ce naiba ii asta?
-Eu cred ca-i ventilator.
-Da` de ce ma?
-Poi nu vezi ce-a transpirat pilotu` de cand s-a orpit?
Un student arab merge la facultate la Bucuresti. Dupa cateva saptamani il suna parintii lui sa il intrebe cum e, la care studentul le spune ca e foarte frumos, ii place in Romania, doar ca se simte putin jenat cand el se da jos din Mercedes 500 si profesorii lui se dau jos din tramvai! Dupa o saptamana primeste de la parintii lui un cec cu 1.000.000 de euro si o telegrama pe care scria:
-Fiule, nu ne fa numele de rusine, cumpara-ti si tu un tramvai!
Pai nu stiu daca asta e nou dar e tare dupa mine:
Bula era la scoala si toti se laudau cat au trait bunicile lor.
Strula:mamae a trait 90 de ani.si a murit
Bula:pe mamae a trebuit sa o impuste tata ca nu mai scapat de ea.
sau astea cu chuck norris:
Chuck norris nu merge pe motor el alearga cu motoru noaptea.
Cuck norris sa batut odata cu Superman.nimeni nu stie cine a castigat dar cel batut poarta chilotii peste pantaloni.
Chuck norris stranuta cu ochii deschisi.
Chuck norris arde furnici cu lupa...noaptea.
Intr-un bar din Londra, la sfarsitul secoulului IX, intra un barbat maruntel strigand disperat:
-Fugiti, fugiti, ...vine jack Spintecatorul!
Toata lumea se alarmeaza si toti parasesc in mare graba barul.
Barmanita ramane ultima si se chinuia sa iasa de dupa tejghea.Cand se intoarce vede in fata ei un barbat imens, imbracat cu o pelerina neagra, cu ochii inrositi si cu o fata fioroasa.Se uita cateva clipe la ea si-i spune pe un ton imperativ:
-Fa-mi un sex oral!
Asta, disperata, incepe sa faca ceea ce-i ceruse barbatul respectiv. Dupa catva timp intreaba pierduta:
-E bine sir?
Iar barbatul ii raspunde:
-Da, e bine, da' hai mai repede, n-auzi ca vine Jack Spintecatorul?!
La o scoala in Cluj invatatoarea de la clasa a doua vine dupa pauza mare si ii intreaba pe copii :
-Ce ati facut in pauza?
Gigel, care era mai rasarit, ridica mina:
- Eu m-am jucat in cutia cu nisip.
Invatatoarea, ca sa dea un exemplu ce bine este sa inveti bine si constant spune:
- Bravo Gigel, daca scrii frumos pe tabla fara greseala cuvintul nisip, poti pleca azi cu doua ore mai repede acasa.
Gigel merge la tabla si scrie frumos si caligrafic cuvintul NISIP fara greseala.
- Bravo Gigel, poti sa pleci azi cu doua ore mai repede acasa - spune invatatoarea. Acuma se intoarce invatatoarea catre Petrica si il intreaba:
-Tu Petrica, ce ai facut in pauza?
- Eu m-am jucat cu Gigel in cutia cu nisip!
- Perfect, daca scrii frumos pe tabla cuvintul cutie, poti pleca si tu cu doua ore mai repede acasa.
Merge si Petrica la tabla si scrie frumos si ingrijit cuvintul CUTIE absolut fara greseala.
- Bravo Petrica! Si tu poti pleca astazi cu doua ore mai repede acasa. Intr-un sfirsit se intoarce invatatoarea catre Janos, si il intreaba si pe el:
- Tu Janos ce ai facut in pauza?
- Eu vrut joci si el la baietii cu nisip, dar ei nu fost draguti la Janos si spune: " merge ma in Panonia ta de ungur "
- Vai, dar asta este o discriminare a unor minoritati nationale cu influente negative asupra psihicului unui copil. Daca scrii frumos pe tabla "discriminare a unor minoritati nationale cu influente negative asupra psihicului unui copil " poti si tu sa pleci cu doua ore mai repede acasa...
smsamif întreabă: