Nu cred ca exista vreo reteta-minune, structura firului de par, ca si a unghiilor, e data genetic. poti cel mult sa aduci unele ameliorari, dar s-o modifici. niciodata. Poti incerca diferite tratamente naturiste sau din farmacie, dar ele vor avea efect doar cat timp le faci. In rest, accepta-ti parul asa cum e si ingrijeste-l adecvat. Am auzit ca uleiul de ricin si ceaiul de urzica dau rezultate multumitoare.
Nu cred ca exista vreo reteta-minune, structura firului de par, ca si a unghiei e data genetic... poti cel mult sa aduci unele ameliorari, dar s-o modifici...niciodata.Poti incerca diferite tratamente naturiste sau din farmacie, dar unele vor avea efect doar cat timp le faci. In rest acceptati parul asa cum e si ingrijeste-l adecvat. Am auzit ca uleiul de ricin si ceaiul de urzica dau rezultate multumitoare.
Spalate de p cap asa creste parul repede, asta daca nu esti un mos care a chelit sau ia o peruca.
Buna, mananca sanatos, spala paru cu infuzie de urzica, pelin, frunze de nuc, maseaza-ti scalpu, fa o masca din galbenus de ou+ulei de masline+vitamina C fiole si aplica pe par o data pe saptamana, incearca sa iti descurci parul, bagandu-ti degetele prin par, apoi sa il pieptani...o zi buna si spor la treaba eu am parul lung, are aproape un metru