| товарищ a întrebat:

Cine mai e si Menma Uzumaki asta?

Răspuns Câştigător
| mirelutza21 a răspuns:

Lasa-ma sa-ti explic ca sa intelegihappy Stii ca in filmul Road to ninja, Sakura si Naruto "cica" ar fi transportati intr-o alta dimensiune? Aceasta dimensiune e de fapt un genjutsu creat de Tobi, iar acest genjutsu se numeste semi tsukuyomi infinit.Se numeste "semi" tsukuyomi infinit deoarece Tobi a vrut sa faca o incercare sa vada ce efecte va avea jutsul acela a lui de a crea o lume perefecta(numit si tsukuyomi infinit) fara puterea lui 8, respectiv 9 cozihappy Menma e de fapt Naruto in aceasta lume.Aceasta lume e perfecta pentru Naruto deoarece parintii lui nu au murit niciodata aparand satul de bestia cu noua cozi(numita si Kyubi). Menma e un fel de Naruto-Tobi, un fel de Naruto ca infatisare (exceptand culoarea parului si ochii(daca stau sa ma gandesc binethinking mi se pare ca are Sharingan, dar nu stiu inca sigurthinking), dar fiind rau si avand aceleasi scopuri meschine pe care le are si Tobi cel care il stim noi.Eu sper ca te-am lamurit!winking

| mirelutza21 a răspuns (pentru mirelutza21):

Aaaa,da! laughingSa nu uit! am uitat sa precizez ca in aceasta lume totul e total pe dos, fiecare personaj e opusul a ceea ce cunosti(de ex.in lumea adevarata a lui Naruto Shikamaru e un geniu, pe cand in film e un mare tantalaulaughing ), deci asta ar fi si un motiv care ar explica faptul ca Naruto are parul negru si sharingan(specific clanului Uchiha care doreste in general razbunarea, iar Naruto cel pe care il stim noi dorea pacea, care era dorita de cei din clanul Senju)laughingSper sa ma intelegi ce-am vrut sa zic!laughing

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MadRaven a răspuns:

Uita-te la filmul numarul 5 din naruto si poate asa o sa iti clarifici nelamurireahappy

| OtakuForever a răspuns:

Menma Uzumaki, este din filmul Road To Ninja. El este Naruto dintr-o alta dimensiune.
Poti sa citesti aicea mai multe:
http://naruto.wikia.com/wiki/Menma_(movie)

| товарищ explică (pentru OtakuForever):

Din alta dimensiune?! am vzut ca e brunet dar. straight face

| OtakuForever a răspuns (pentru товарищ):

Da nici eu nu am inteles de ce parul este altfel, dar asa scria acolo cand am citit depre el. Cred ca o s-a vina filmul o s-a intelegem.

| HaruNoHate a răspuns:

Menma este brunet deoarece e un Naruto negru din cate am inteles eu este Naruto din cealalalta dimensiune.

Întrebări similare