N-am auzit in toata viata mea o astfel de provocare! De fapt nu am mai auzit de ceva vreme intrebari asa stupide...
Dar trebuie sa fii foarte scurt la minte sa spui ca esti cel mai mare prost...Ce ar face unii doar pentru o funda
Bafta.
Ce de... asa sunt pe site care ar face ori ce pentru o amarata de funda.Te mai dai si de gol ca esti mai mult sau mai putin prost.Asta ramane secret de familie nu se imartaseste cu alti P R O S T I care pun intrebari de genul.
Ce a ajuns omu din ziua de azi sa faca pentru o funda)
dar daca ar fi bani
oau nici nu vreau sa ma gandesc:p
Toti suntem destepti si isteti nu exista om care sa fie prost! aaaa...cu exceptia lu calinpostasu...
George Brassens spunea asa " ca sa intelegi ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea".
MikidutzaEdy tu recunoşti că eşti prost doar pentru o fundiţă amărâtă? Doamne. calinpostasu dacă te crezi amuzant află că nu eşti
Ghivol, baiu' nu e sa te nasti prost.
ci sa mori prost.
asta a spus-o nenea Sorescu.
Bine.pentru o funda? Pe bune daca era pe bani da pentru o funda? Nu sarumana
Mai callinpostasu se simte asa ca vrea sa vada ca nu e el singuru si ca poate alti sunt mai rau dar cu tristete te anunt ca tu esti cel mai cel deci eu zic sa nu mai arati cat de plin esti de ea si la alti si apropo toti suntem prostii dar tu intreci masura.
Miky03 întreabă: