| Coloringthevoid a întrebat:

Cine se uita la naruto shippuden imi poate da niste imformatii despre Zetsu? Mi se pare destul de ciudat ca nu a vorbit despre el intraga serie.

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Black zetsu e "fiul" lu' kaguya, mama tuturor shinobilor. De fapt acesta e dorinta ei de a controla lumea si se autointituleaza fiu. L-a manipulat pe madara, scopul lui fiind sa o readuca la viata pe Kaguya ca aceasta sa controleze lumea. Mai multe nu spun vei afla pe parcurs...

| Coloringthevoid explică (pentru T0T):

L-a manipulat pe Madar sau pe Obito, sau pe amandoilaughing
Atunci inseamna ca white zetsu nu are legatura cu kaguya, nu? Ca am vazut ca ai scris doar despre black zetsu.

| T0T a răspuns (pentru Coloringthevoid):

Pai sa iti spun cum a fost. Ala l-a manipulat pe madara, care l-a manipulat pe obito care l-a manipulat pe pein laughing Cam asta a fost. De fapt moartea lui rin a fost cam un plan de-al lui madara. Crezi ca a fost coincidenta? Aia din satul cetii au sigilat pe 3 cozi, adica parca 3 erau, in rin ca sa se ajunga la asta...Rin cand avea sa ajunga in sat se rupea sigiliul lu' ala si distrugea satul. Si de aceia s-a pus in fata lui Kakashi ca sa nu se intample o nenorocire cu satul. In fine. White zetsu a fost prima victima a tsukuyomului infinit a lu' Kaguya. Si dupa l-a facut Black Zetsu in asa fel incat a combinat ADN-ul lui Hashirama si cu chakra din statuie. L-a facut pe Madara sa creada ca e om artificial, dar white chiar a fost om inainte. Mai mult nu stiu despre ala alb. Serios. Am scris numai despre black deoarece ala e mult mai important decat white...ala a manipulat generatie de generatie ninja, adica s-a ajutat de oameni ca sa manipuleze pe altii si tot asa.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

Si dupa cate am mai auzit Kaguya ar vrea sa faca o armata imensa de zetsu. De ce i-ar trebui o armata daca ar castiga razboiul? Au aparut teorii cum ca ar vrea sa se confrunte cu Toneri. Au mai aparut teorii cum ca Toneri ar fi singurul supravietuitor din clanul Otsusuki, adica chiar este. In fine el din cate am auzit vrea sa distruga umanitatea, si sa o lase in viata doar pe Hinata, sa aiba descendenti cu ea. Cam asta stiu. Si se crede ca ala cam are boala si pe Kaguya deoarece tot se crede ca cei din clanul Otsutsuki nu sunt oameni. Sunt un fel de extraterestrii de pe luna. Si Kaguya era conducatoarea lor. Si dupa ce a mancat din mar, si a dobandit puterea ar fi distrus luna si pe toti semenii ei. Dupa fiii ei rikudo sennin (adica eremitul celor 6 cai) pe numele lui Hagoromo Otsutsuki si fracsu au refacut alta luna. Nu stiu daca iti amintesti da' la un moment dat s-a vorbit in serie ca se spune (parca pain a spus) ca Eremitul celor 6 cai ar fi facut luna, si de acolo teoriile astea. In fine. Sunt doar teorii ce ti-am spus acum.

| Coloringthevoid explică (pentru T0T):

Mersi pentru raspuns, stiam ceva de kaguya si eremitul celor sase cai care a creat luna dar nu stiam de zetsu si celelalte.

4 răspunsuri:
Întrebări similare