| Razvan22 a întrebat:

Cine spune cel mai bun banc ii dau funda!

Răspuns Câştigător
| Biiannca a răspuns:

Je m'appelle Vasile Mure
Je veni de la padure
Je gasi nevasta-n pat
Se randez cu-n alt barbat
Quand je preparai ciomagu'
Mon amie sarise gardu'
Il tombeau dans la urzici
Sur son c*r numai basici!

Parinte, mi-e rusine, am pacatuit...
- Spune, fata mea, Dumnezeu iarta.
- A venit aseara Ion la mine, mama era plecata...
- Spune, spune, taica.
- Si Ion m-a luat in brate...
- Si, si?
- Si mi-a spus sa ma dezbrac...
- Si?
- Si m-a trantit pe pat...
- Spune, si?
- Si mi-a dat chilotii jos...
- Si, si, mai departe?
- Si-a venit mama.
- Fi-ti-ar mama ta a dracului!
Un grup de cercetatori americani a facut un experiment stiintific: patru limbrici au fost pusi in patru borcane separate. Primul limbric intr-un borcan cu alcool, al doilea limbric intr-un borcan cu fum de tigara, al treilea limbric intr-un borcan cu sperma, iar al patrulea limbric intr-un borcan cu pamint. Dupa ce limbricii au petrecut o zi in borcane, s-au deschis borcanele si s-a constatat ca: primul limbric, cel aflat in alcool, era MORT; al doilea limbric, cel din fumul de tigara era MORT; al treilea limbric aflat in borcanul cu sperma era si el MORT. In schimb, al patrulea limbric, care statuse in pamant, era VIU. Lectia invatata din acest experiment: atita timp cat bei, fumezi si faci sex... nu ai limbrici.

Suna telefonul. Ridica receptorul tatal a trei fete:
- Tu esti, broscuto? se aude o voce de barbat.
- Nu. Eu sunt proprietarul lacului! - raspunde tatal.(asta e cam seaca)

Fiul unui prosper om de afaceri isi intreaba tatal:
- Tata, care este secretul succesului?
- Doua cuvinte.
- Care sunt acelea?
- Decizii corecte.
- Hm... Si cum stii sa iei deciziile corecte?
- Un cuvant.
- Care e ala?
- Experienta.
- Si de unde ai experienta?
- Doua cuvinte.
- Care sunt acelea?
- Decizii gresite.

- Femeile cred ca daca o pisica fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite.
- Femeile cred ca daca un caine fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite.
- Femeile cred ca daca o femeie fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite.
- Femeile cred ca daca un barbat fuge de acasa este din cauza ca barbatii sunt porci.

Vine unu' la doctor:
- Doctore, nevasta ma inseala pe rupte si totusi nu imi apar nici un fel de coarne. Uitati-va si dvs, neted ca'n palma...
- Nu va faceti probleme, chestia cu coarnele e numai o vorba, nu exista cu adevarat.
- Uf, mi-ati luat o piatra de pe inima, credeam ca am lipsa de calciu...

Un politist astepta autobuzul in statie, langa el mai vine si o mama cu un copil de 8 ani.
Copilul: - Mama, dar de ce nu a ajuns inca autobuzul?
Mama: - Pt ca acum il spala ca era foarte murdar?
Copilul (peste 5 min): - Mama, de ce nu a ajuns inca?
Mama: - Pentru ca acum ii umfla cauciucurile fiindca erau desumflate?
Peste alte 5 min copilul: - Acum de ce nu a mai ajuns?
Mama: - Pt ca acum il vopsesc ca sa fie mai frumos?
Politistul incepe sa se dea cu capul de zid: - Ce tampiti, acum si-au gasit si ei sa-l vopseasca?

Trei femei stateau de vorba pe timpul lui Ceasca despre posibilitatea contraceptiei.
Prima spune:
- Pe mine ma doare in fund! Sotul meu este ginecolog si in caz ca raman imi face el un chiuretaj.
A doua spune:
- Si pe mine ma doare in fund! Sotul meu este farmacist si imi aduce pilule anticonceptionale, deci nu am probleme!
A treia spune:
- Si pe mine ma cam doare in fund! Dar barbata-miu mi-a zis ca o sa ma obisnuiesc.

- Esti fata visurilor mele! Frumoasă, spirituală, amuzantă...
- Spui toate astea doar ca să mi-o tragi!
...- Si incredibil de inteligentă!

Nu beau nu fumez nu injur... Baga-mi-as picioarele ca mi-am scapat tigara in bere.

FUNDAA?; X

7 răspunsuri:
| ɔɐıɔ a răspuns:

Jet pe google.

| Dash a răspuns:

Cel mai bun banc

| Đϋffγ a răspuns:

Un barbat casatorit se hotaraste sa lucreze peste program pentru a ramane singur cu cu secretara sa, o tipa foarte sexi. Ii telefoneaza sotiei si inventeaza o scuza iar apoi o invita pe secretara la cina. Seara se dovedeste un success, iar cei doi sfarsesc in apartamentul secretarei. Dupa doua ore de amor, tipul se duce in baie sa se aranjeze, dar ghinion: observa o pata vanata pe gat... rezultat al sarutarilor senzualei secretare. Tipul intra in panica si incearca sa se gandeasca la o scuza pentru sotie.
Ajuns acasa, imediat ce deschide usa, cainele ii iese vesel in intampinare. Imediat ii vine ideea salvatoare: se tranteste pe covor simuland o lupta cu cainele, apoi se ridica acoperindu-si gatul cu mana:
- Ia uite draga ce mi-a facut nebunul asta de caine!
- Tie? Asta e nimica toata! Uite ce mi-a facut mie la sani!, spuse tipa descheindu-si bluza rolling on the floorrolling on the floor

Un chinez, vine in vizita la o ruda din Romania, desi nu stia romana.Este atacat de niste hoti, care aproape il omoara si este dus la spital.Ruda din Romania se duce sa il viziteze.Se aseaza in pat langa el.Chinezul incepe sa spuna niste cuvinte de neinteles.Repeta de vreo trei ori,dupa care moare. Ajunsa asacasa,ruda se uita in dictionar sa vada ce inseamna ceea ce spusese chinezul:"Da-te de pe tubul meu de oxigen".

Un roman se duce in Africa la un restaurant.
-Ce aveti de mancare?
-Ciorba de balumba,friptura de balumba,piure de balumba.
-Bine.Da-mi cate o portie din fiecare.
Termina romanaul de mancat, se duce la chelner si intreaba:
-Unde este toaleta?
-Toaleta? NUU! Te duci in tufisuri, scoti balumba si te pisi!

| AndreeaLove10 a răspuns:

Du-te ma si impuscate sau jet de pe Comics

| Anonimul3315 a răspuns:

Deci 2 infractoritrebuia sa evadeze din inchisoare si trebuia sa sara peste 100 de garduri.Au sarit 5 si unu a inrtebat mai sarim? da mai sarim au sarit 10 si dupa aia mai sarim? da mai sarim au sarit 50 mai sarim da mai sarim au sarit 95 mai sarim da mai sarim au sarit 99 mai sarim? nu ne intoarcem inapoi

| Lety_Anna_Rotaru_1984 a răspuns:

Cauta p goolge :d

| roberttare12 a răspuns:

Era un pescar si nu a prins nimic in afara de o piatra si o blonda trecea pe acolo si il intrabab ce face cu piatra iar pescarul spuse ca daca se va culca cu el ii va zice blonda refuza a 2 zi tot la fel iar a treia zi blonda cepta dupa ce au facut dragoste blonda intreba ce facea cu piatra si pescarul zice pai prind blonde cu ia big grin dai funda?