Un medic cade in clasicul pacat: face sex cu o pacienta. Dupa aceea il cuprind remuscarile. Avea in cap doua voci. Una il imbarbata:
-Lasa, nu te mai framanta, nu esti nici primul nici ultimul care o patesti, nu e prima pacienta cu care te-ai culcat, nu o sa fie nici ultima...
Cealalta voce ii spunea:
-Dar totusi, tine cont ca esti medic veterinar...
- Doctore, sunt disperat!
- Dar ce ai?
- Nu stiu. De cate ori mananc, adorm la masa. Ce-mi recomanzi?
- Sa mananci in pat!
Buna ziua!
- Buna ziua, domnule politist!
- Dumneata, tinere domn, pe gheata asta conduci cu 70 km pe ora? Vrei sa ajungi la spital?
- Da!
- Bravo, frumos raspuns! Esti smecher?
- Nu! Sunt doctor!
La psihiatru:
- Doctore, am venit la dumneata pentru nevastă-mea. Are o idee fixă, că cineva vrea să-i fure rochiile.
- Eşti sigur de asta, domnule?
- Absolut. A şi angajat un individ, special pentru treaba asta. L-am găsit ieri, în şifonier...
*
O doamna bine, prezentabla, se prezinta la o clinica. Aici, tot felul de cabinete: interne, cardiologie, stomatologie, fizioterapie, ginecologie...
Doamna intra in cabinetul stomatologic, se dezbraca la pielea goala si se aseaza cu picioarele cracanate pe fotoliul stomatologic. La care doctorul o vede, se fastaceste si cu o voce pierduta ii zice.
- Ma scuzati doamna, ati gresit cabinetul. Vizavi consulta ginecologul. La care tipa nonsalant zice:
- Auzi, stii ce, tu i-ai pus poteza lui barbati-miu, tu sa o scoti!
_______http://verze.ro - simtul umorului nu a murit!
andreea_3169 întreabă: