| BicutsBia2011 a întrebat:

Cine stie statusuri din astea...gen conversatii.adica..."A:buna! cf? B:bine, u?" dar sa fie amuzantebig grinnu prea am eu inspiratiebig grin dau

Răspuns Câştigător
| SaKurAa a răspuns:

In general statusurile alea nu sunt inventate. Dar oricum. Acesta este unul pe care l'am avut si eu. eu:uite doi caini in fata. ea:oare musca. eu:hai sa ne mutam pe cealalta parte a drumului. tot eu, dar catre un vecin: buna ziua! Cainii astia musca? vecinul:mai rau musc eu. eu catre ea:hai sa ne mutam pe partea cu cainii.
eu: fac pariu ca iti place de ea. el: fac pariu ca iti place de ea. eu:ma enervezi, nu ma mai imita. el: ma enervezi, nu ma mai imita. eu:imi place de ea. el:nu imi place de ea. eu:sunt un mincinos. el:sunt un mincinos.tongue
Noi 2. singuri in parc. romantic. apare ea. ea:deci... gata. acum sunteti impreuna? el:inca nu vorbisem despre asta. apare inca un el. el2:deci. ce mai faci? el1:ma da nu pot sa ma dezlipesc de ea 2 secunde ca te bagi tu repede. ia merti ca iti rup gatul!
noi la scoala. profa:mai baietica de ce se contracta muschii. "baietica": de oase doamna!laughing
tot la scoala. acelasi baietica. profa: tu de ce porti ochelari? el: de vedere. profa:pfff. dobitocule... de apropiere sau departare?laughing)

3 răspunsuri:
| spank17 a răspuns:

Incearca sa-ti faci prieteni, sa nu trebuiasca sa invetezi tu conversatii. straight face

| CynicalCunt a răspuns:

@spank17 : good game!rolling on the floor

| Dya_2147 a răspuns:

Acele statusuri de genu' pe care le vezi tu la altii nu sunt inventate...

Întrebări similare