Manga: The One, Noblesse, Akuma de Sorou, WONTED, Skip Beat, Hapi Mari.
Anime: Nana, Paradise Kiss, Magi, Skip Beat, Hellsing, Junjou Romantica(yaoi), Uraboku, Deadman Wonderland, Durara, Phi Brain Kami no Puzzle, D.N.Angel.etc.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
De ce Doamne iarta-ma cand puneti intrebari d-astea nu scrieti si ce gen vreti?! Toata lumea doreste recomandari de serii anime dar nu scrieti si ce fel. Pai daca eu iti recomand aici cateva horror-uri si tie de fapt iti place shojo ( sau invers ), eu ce sa-ti fac? Raspunsul meu ar fi complet inutil. Uite, eu am citit yaoi in ultimul timp, vrei sa-ti recomand? Nu cred. De ce naiba ( scuze pentru limbaj ) nu scrieti macar un gen : actiune, drama, romance, orice! Pfiu, gata, mi-am varsat nervii :))
Acum, ca sa-ti raspund la intrebare uita-te la raspunsul meu de aici : http://www.tpu.ro/......s-profund/
Scuze pentru ca n-am mai stat sa le scriu din nou, am consider inutil efortul din moment ce am mai raspuns la o intrebare asemanatoare, asa ca ti-am dat link-ul. Si din nou scuze ca mi-am varsat nervii pe tine dar majoritatea celor care cer recomandari nu spun si genul iar mai tarziu se trezesc ca multe raspunsuri primite nu sunt pe gustul lor.
Ok scuze ca nu scriu genul. in fine, de obicei actiune, dar merg si restul
SAO-Sword Art Online
Death Note
Naruto toate sezoanele
Ao no exorcist
DN Angel
Mirai Nikki
Devil my cry
Vampire Kinght
Astea mi -au placut cel mai mult!
anonim_4396 întreabă:
Shadow82838 întreabă: