Eu! Mi-e dor de vremurile copilariei! Ce-i cu Andy, copiii de la 402 etc...
Vreau sa spun ca programul a crescut cu mine odata, parca ...cand eram mai mica ma uitam la fox kids numai cu chesti frumoase si multe desena... fara actori. apoi a aparut jetix cu desene gen spioanele, h20 ceva mai avansat iar acum disneycu desene cik.defapt seriale si filme cu actori toate
Eu. as dori sa fie un site in care pot sa votez intr-e Disney Channel si fox kids nu
Haideti sa infintam noi unu. vreti?
Fox Kids :X cum a zis si yLLow : Ce'i cu Andy :XXX cel mai tare
Eu una as vrea fox kids inapoi deoarece inainte aveai ce invata de la posturile de desene animate, acum ce vedem numai batai, numai prostii...
Euu vreau Fox Kids inapoi cate desene superbe erau. Acum pe Disney Channel sunt numai porcarii! Of! Urasc Disnney! As vrea cumva ca mai multi copii care vor sa fie din nou Fox Kids/Jetix. Sa facem cumva sa vorbim. cu cei de la Disney sa dea din nou fox kids/jetix! mas bukura foarte mult! Daca as vedea aceleasi episoade! nu conteazaa numai sa fie din nou. imi vine si sa plang. cate desene frumoase! Imi placeau : spioanele,viata cu louie,lumea lui bobby, clasa 402, piratul jack cel teribil, tutenstein.ce-i cu andy? etc. mai multee