Se deschide uşa şi intră un bărbat, în patru labe cu ceva în gură. Psihiatrul:
-Vai! Cine a venit la noi? O pisicuţă?
Bărbatul se târaie până în colţul cabinetului. Doctorul îl urmăreşte.
- Un căţeluş?
Bărbatul trece cu mâna pe lângă perete şi se târâie în celălalt colţ.
Doctorul nu renunţă.
- Ah! Cred ca e un arici! Nu? O broască ţestoasă?
Bărbatul scoate un cablu din gură şi zice:
- Auziţi? Mă lăsaţi şi pe mine să vă trag internetul sau nu?!
-Se duce un doctor la fiecare casa dintr-un oras ca sa intrebe cuplurile din ziua de zi cum se protejeaza.stii tu al ce. Ajunge la prima casa si intreaba:-Dumneavoastra cum procedati?-Pai noi folosim prezervativele.-Bravo.Se duce la urmatoarea casa.-Dumneavoastra ce folositi?-Noi folosim PILULA! -Bravo. Ajunge la urmatoarea casa si intreaba:-Dumneavoastra ce folositi? -Pai noi folosim PILULA SCAUNEL.-Cum pilula scaunel, ce mai e si asta? N-am mai auzit. -Pai sa va explic. -Sotul meu e pitic si ca sa facem "treaba" ii pun un scaunel, iar cand vad ca i se dilata pupila de la ochi in dau una la scaun sa cada jos. deci e criminal daca il intelegi.
Un cuplu căsătorit are un accident în urma căruia fata femeii rămane foarte arsă. Doctorul îi spune soţului că nu poate lua piele de pe corpul ei, pentru că este prea slabă. Prin urmare, soţul se oferă sa doneze piele de la el.
Dar singura parte a corpului pe care doctorul o consideră adecvată este fundul. Cei doi se hotărăsc să nu spună nimanui de unde au luat pielea şi i-au cerut şi doctorului să păstreze secretul.
Dupa operatie, toata lumea se miră cât de frumoasă era femeia şi cât de tânără arăta. Într-o zi, soţia se emoţionează şi-i spune soţului:
- Dragul meu, vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. Nu ştiu cum aş putea să mă revanşez vreodată.
- Iubito, răspunde el, nu te mai gândi la asta. Sunt atât de mulţumit când o văd pe soacră-mea ca te sărută pe obraz.
O fetita se uita pe gaura cheii in camera parintilor. La un moment dat exclama:
- Si cand te gandesti ca pe mine vor sa ma duca la psihiatru pentru ca-mi sug degetul!
Tatal lui Bula ii spuse sa se duca sa ia prezervative. Bula cum auzi si pleca dar, e drum el uita cum se numesc. Ajuns in farmacie Bula intreaba:
Aveti caciulita pnetru asta micu? daca v-ati prins
Se duc o blondinca la un restaurant si ea o pizza.
chelnuru: Domnisoara in cite bucati sa o tai in 6 sau in 12?
domnisoara:Taio in 6 ca 12 nu o sa le pot minca.
Doi copii numără o bilă
Doi chelioşi se trag de păr
-Trei blonde sunt blocate într-un lift şi strigă "ajutoor! ajutooor"
Una dintre cele trei vine cu o idee :
-Ce ar fi să strigăm simultan?
Şi încep ele :
-Simultan!
-Simultan!
Dar culmea, tot pe rând strigau
cristina_4459 întreabă:
Shadow82838 întreabă: