| Fernando9Torres a întrebat:

! Cn imi zice ceva bancuri si melodii amuzante rauuuu!**Funda**

Răspuns Câştigător
| destroyedWoRlD a răspuns:

Meniul unui pescar care nu prea are noroc la pescuit:
- Dimineaţa: crap de foame…
- La prânz: ştiu că n-am…
- Seara: somn uşor…!

Trei prieteni aveau obicei să meargă la vânătoare în weekend. Într-o vineri, soţia unuia dintre ei îi zice că weekend-ul ăsta nu îl lasă să plece. Acesta ca să nu înceapă un scandal rămâne. Ceilalţi doi pleacă spre cabană. Când ajung îl văd pe al treilea deja acolo:
- Cum de eşti aici? Cum ţi-ai convins nevasta să te lase să vii?
- Pai eram acasă, stăteam în fotoliul meu, când vine soţia la mine îmbrăcată doar în lenjerie intimă, mă ia de braţ, mă duce în dormitor, acolo numai lumânări, petale pe pat, se pune în pat, îmi zice să o leg cu cătuşe de pat, o leg, şi apoi îmi zice să fac ce vreau eu. Deci, iată-mă aici.

La farmacie vine o bătrână de 80 de ani cu o reţetă. Farmacistul o întreabă:
- Reţeta este pentru dumneavoastră?
- Da.
- Ştiţi că este o reţetă de anticoncepţionale? Acestea nu vă fac nimic.
- Ba da, mă fac să dorm liniştită.
- Cum aşa?
- Iau câte o pastila în fiecare dimineaţă, o pisez şi o dizolv în paharul cu suc al nepoatei mele de 16 ani. Aşa pot şi eu să dorm liniştită

O femeie merge la magazinul de mobila şi cumpără un dulap mare pentru haine. Ajunge acasă cu dulapul şi se gândeşte sa-i facă o surpriză la bărbat şi să monteze singură dulapul. Scoate instrucţiunile de montat şi montează singură dulapul. După ce termina se uita cu mândrie la dulapul montat. În acel moment trece tramvaiul în faţa geamului. De la zguduitură se prăbuşeşte dulapul. Femeia se apuca iarăşi – montează dulapul. Pe când îi iarăşi gata – trece din nou un tramvai Dulapul se prăbuşeşte din nou. Se apucă din nou -montează dulapul la loc – trece tramvaiul – dulapul se
prăbuşeşte. Supărată merge înapoi la magazin şi face reclamaţie. Meseriaşul magazinului este trimis la faţa locului să vadă care e problema. Se apucă meseriaşul şi montează şi el dulapul. La trecerea tramvaiului se prăbuşeşte dulapul din nou. Se apucă din nou – montează dulapul la loc – trece tramvaiul – se prăbuşeşte. La care meseriaşul:
- Ştiţi ce, doamnă – mai montez o dată dulapul – mă bag după aceea în dulap şi poate văd asa mai bine din ce cauza se tot prăbuşeşte dulapul când trece tramvaiul.
Zis şi făcut – intră în dulap şi închide uşa În momentul acela vine bărbatul acasă, vede dulapul:
- O, iubire, văd că ai cumpărat dulap nou…
Merge la dulap şi deschide uşa. Când îl vede pe celalalt în dulap se înroşeşte de furie şi
întreabă furios:
- Ce cauţi aici în dulap?
La care meseriaşul speriat:
- Poate nu o să mă credeţi, dar aştept tramvaiul…
Mai vrei Mai zici FUNDA?

6 răspunsuri:
| maryellen91 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=89AcivUk7bA
=)) mor cand i vad km se chinuie:))

| Nutemaiholba a răspuns:

Daca chiar vrei sa te amz intra pe youtube sicauta top cele mai amuzante nume din Romania. sper sa te distrezi

| Briceis a răspuns:

Pai uite baga.ti in lista pe "infobotro12" si e ffff tarelaughing scrii acolo ceva si iti raspunde; ma rog e un robot nu rasp la orice;
scrii acolo banc si-ti spune un banchappy e f taresi iti spune si vremea cred si horoscopul ink n.am incercat sper ca ti.am fost de foloswinking

| onik91 a răspuns:

Melodii nu stiu.dar stiu cateva clipuri amuzante rau :)) sunt vreo 8 la numar.dar de la 10 sare la 8 parca...a fost scos un clip iti las linkurile.eu ma uit de multe ori si tot nu ma plictisesc de ele.rad mereu : http://www.youtube.com/watch?v=2iTzvaes0CU
http://www.youtube.com/watch?v=D2cxDozwp8Y&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=rs8jNoWIX-Q&feature=related
sunt mai multe.cauta-le pe acolo, enjoy!

Întrebări similare