| Katakimiku a întrebat:

Cn ma face sa rad dau funda sh vot!

Răspuns Câştigător
| SMaricel a răspuns:

Buna,uite un banc inventat de mine sau cules din poporlaughing
Un francez,un englez si un roman au fost prinsi de un canibal.Canibalul ai spuse celor trei ca daca vrea sa traiasca trebuie sa-i aduca fructe.
Primul,se duse francezul si culege mere apoi zise canibalului:
Am adus fructe cum ai cerut.
Canibalul zise:
Acum baga-le in curlaughing
Baga francezul cat baga merele in cur si ajunge pe la al4-lea apoi moarelaughing
Acum ai vn randul englezului si se duse sa culeaga,dupa un t vine cu cirese
Aceaiasi poveste canibalul ii zise sa bage toate ciresele in curlaughing.Baga englezul pana ajunge la a9-a si moare.Apoi francezul cu englezul se intalnesc in Railaughing.Si zic unul catre altul:
Francezule,tu dece ai murit?
Pai canibalul ma pus sa culeg fructe si io am cules mere,si mia sp sa le bag in cur si am murit.Dar tu ca doar ai avt cirese cum de ai murit?
Pai sta sati spun, ma pregateam sa bag ultima cireasa in cur cand vine romanul cu ananasi at am murit de raslaughing

5 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

T/A-ul e mai jos, distrușilorr straight face

Și nu poți da voturi, nu v-ați obișnuit încă cu ideea și folosiți vechea formulă? Oh, mai taci cu funda și votul tău straight face

Baftă

| Lell a răspuns:

->- Ce ai păţit, dragă, de ce plângi? - Iubitul mi-a dăruit un trandafir! - Super, şi de ce plângi? - Mi-a spus că se va întoarce doar atunci când se va usca! - Şi? - Păi trandafirul e din plastic!

:]

| billy69 a răspuns:

Fondaholicilor laughing straight face

| alexandra_5124 a răspuns:

Ba i frate voi intrati pe TPU numai sa va prostiti sa mor eu haha hai sa iti zic ceva bunica a cazut in magazin in carefour esti multumit?