anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

...cred ca ar fi mai frumos sa raspundem celor care chiar pun aici intrebari interesante, decat sa "consumam" spatiu postand chestii de genul "am un cui in roata si nu stiu ce sa fac", sau "mi-am luat o pisica si nu stiu ce nume sa-i dau"; apropo, ati auzit cand se baga apa calda in calorifere? la mine e frig rau...

Răspuns Câştigător
| KyraW a răspuns:

Si daca nu le raspundem intrebarilor fara sens sau lipsite de discernamant tot nu se vor oprii din a le posta.Din contra.vor face mai rau pentru a le fi luata in seama prostia.trebuie dezvoltat un sistem prin care sa nu se mai poata posta astfel de intrebari, desi cred ca acea zi este departe de vremurile noastre.Si cei ce raspund la astfel de intrebari nu sunt suficient de intelgenti cat sa dea raspunsuri mai elevate la intrebari mai bune.Vanatori de funde, nu alta

4 răspunsuri:
| smile20000 a răspuns:

Ai dreptate! si sa stii ca eu nu stiu in ce oras stai asa ca nu stiu cand iti revine caldura.

| anonim_4396 explică (pentru smile20000):

...stau in Plezn,Cehia; sper sa te ajute! mersi,oricum, pentru. intentie; serios vorbind, aici e cald si frumos.vă doresc si vouă zile insorite!(si la figurat!).

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Da mă.

¤Ce ai fumat, robotule?¤

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

...n-am prins poanta! astept sa ma lamuresti!