| ItachixArtist a întrebat:

Credeți ca Obito a supraviețuit cu ani în urma, iar acum a luat înfățișarea lui Tobi, și puterile lui Madara?

Si ce anime este preferatul vostru?

Răspuns Câştigător
| PattyC a răspuns:

Ai vazut manga 601 acolo este, la sfarsit arata cum madara la salvat si la bandajat pe obito altceva nu mai arata pentru ca s-a terminat crying o sa vedem data viitoare cum s-au itamplat toate si cum de madara inca mai era in viata atunci.Si anime-ul meu preferat este naruto

| ItachixArtist explică (pentru PattyC):

Nu am citit manga, dar o sa incerc sa ma apuc de ea. Si te rog contacteaza-ma pe mess, trebuie sa vorbim" Shikisenri75@yahoo.com" este id-ul meu.

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Never4ever a răspuns:

Cel mai probabil Tobi are sufletul lui Madara si infatisarea lui ObitohappyPoate a folosit vreo tehnica si i-a luat corpul lui Obito (cum facea si orochimaru:lua corpurile altora)

| Spikey99 a răspuns:

Eu cred ca da si anime-ul meu preferat este naruto

| ItachixArtist explică (pentru Spikey99):

Tare, deci trebuie sa mai vorbim, adauga-ma in id-ul tau "shikisenri75@yhoo.com" este id-ul meu.

| Spikey99 a răspuns:

I-dul meu este milkahounter@yahoo.com

| ItachixArtist explică (pentru Spikey99):

Multumesc ca mi-la-i dat, te rog adauga-ma si iti voi da accept^_^

| ionutmix11 a răspuns:

Frate de unde ti-a venit asta sa stii ca s-ar putea ca ala mai avea un ochi si madara era prea batran sa supravietuiasca baga id meu ionut_mix11@yahoo.com si animeul meu preferat cred ca e [Another]

| TrOlLfAcE13 a răspuns:

Am 2 animeuri preferate Ouran High School Host Club si Hetalia Axis Power (sau Hetalia World Series)

| petruciu a răspuns:

Bleach