Defineşte corect.A murit cum şi-a dorit:ucis de către fratele său.Desigur,şi-ar fi dorit să trăiască o viaţă fără regrete alături de Sasuke, de familia sa şi să moară în luptă ca shinobi al Konohăi.Nu cred că e corect.Nu cred că e corect, având în vedere că a fost un om extraordinar, care s-a sacrificat pentru pace.Dar a murit cu zâmbetul pe buze şi cred că asta înseamnă că murit împăcat.
Nu cred că e corect, având în vedere că a fost un om extraordinar, care s-a sacrificat pentru pace.
Serios? Dacă erai de acord cu părerea mea privind întrebarea ai fi putut pur şi simplu spune aşa, dar nu să dai copy-paste la răspunsul meu.
Nu, nu este drept. Foarte putini oameni stiau adevarul despre Itachi. Sasuke l-a omorat nestiind adevarul, nestiind de fapt ca fratele lui mai mare a vrut sa il protejeze.Dar, pana la urma Itachi a murit cum si-a dorit: omorat de fratiorul lui mai mic.
Nu e drept, dar eu cred ca el si-a dorit sa-se intample altfel.
Sarbatori fericite.
Multumesc, si eu cred la fel.
Din punctul nostru de vedere nu a fost corect. Dar din punctul lui de vederea a fost cel mai bun si cel mai corect lucru de facut pentru binele lui sasuke
Nu.Deoarenu el s-a luptat cu Sasuke.Itachi nici nu vroia..Si al 3 hokage la pus pe Itachi sa intre Akatasuki..Deci, Sasuke la omorat pentru ca vroia sa ramana singur in clan..Acum regreta. (Deci nu e drept)
Shadow82838 întreabă: