Buna Mony! :* Hm. sincera sa fiu nu cred in acest cuplu si nici nu as vrea sa fie deoarece nu imi place aproape nici o fata din Naruto si mai ales Sakura. Eventual ar fi interesant sa apara o fata noua in Naruto care sa fie pe placul lui Sasuke. Oricum nu pot sa imi imaginez finalul acestui anime pentru ca stiu ca imi va intrece orice asteptare sau nascocire a imaginatiei mele. In plus se zvoneste cum ca ar aparea acea serie Akkipuden si sper ca e adevarat deci finalul nu avem cum sa il stim dar tot ce sper este sa fie unul fericit si sa nu moara in primul rand Sasuke si Naruto.
Doamne! M-ati innebunit cu intrebarile astea, macar nu ne mai terorizati cu Narutou vostru copiat...
Cuplul respectiv in momentul de fata nu are nicio sansa.Finalul e unul previzibil, naruto salveaza lumea, devine hokage si singurul lucru care ma pune pe ganduri e ce se va intampla cu sasuke, va muri sau va reveni inapoi in konoha... daca e a 2-a varianta atunci +1 pentru cuplul sakura si sasuke.
Cuplul asta nu prea are sanse.In finalul seriei Shippuden, Naruto se bate din nou cu Sasuke.Cred ca atunci va fi si sfarsitul razboiului. Oricum Naruto pierde din nou, si Sasuke fuge.Cred ca in seria Akippuden o sa fie ceva interesant. Ceva de genul:Naruto il aduce in sat pe Sasuke si mai departe vom vedea. Daca vrei sa vezi cuplul Sasuke si Sakura, iti recomand urmatorul film Naruto:Road to Ninja. Acolo Sasuke e un "obsedat" de Sakura. Sper ca te-am ajutat.
Mulţumesc pentru recomandare; 3. Crezi că va apărea pe AnimeKage şi filmul? Sau este deja? Şi chiar sunt curioasă, pentru că nu prea mi - l imaginez pe sasuke mort după sakura Pare puţin cam imposibil
. Până la urmă sigur se va face Naruto Akippuden?
Stiu ca pare greu de crezut, dar in film, repet "in film", Sasuke e mort dupa Sakura.In filmul asta toti o sa aiba rolurile schimbate.Adica :Hinata o sa fie o bunaciune rea, gen Ino. Ino o sa fie o timida ca Hinata.Neji o sa fie un pervers . Choji o sa fie un tip serios ca Shikamaru. Minato si Kushina o sa se bata cu Vulpea, n-o sa moara, si o sa o inchida tot in Naruto. Naruto o sa fie normal, mai putin in partea cu Sakura.Shizune o sa fie o "fabrica de lapte"
ca Tsunade. Kakashi o sa fie un obsedat de tinerete ca Guy, si Guy o sa fie un tip intelept cum e Kakashi. Intr-un cuvant "inversare.Toti o sa fie opusul lor.
Si cu Akippuden, nu sunt sigur daca exista.Am vazut cateva poze, dar nu stiu cat de adevarate sunt. Oricum cred ca esti si tu de acord, ca Shippuden nu este finalul lui Naruto.El va ajunge Hokage cu siguranta dar nu acum.Mai avem destul de mult de asteptat.
OOO,sa nu uit.Am vazut in trailer ca Naruto se imbraca in haina de Hokage a lui Minato.Si se bate cu cineva, cred ca cu Madara. Oricum uitate la trailer si convinge-te http://www.youtube.com/watch?v=QRlrl9dzp6E.
Nu cred in cuplul sasuke si sakura si nici nu imi place cuplul acesta creat de fani. as vrea in final naruto sa se bata cu sasuke si naruto sa il omoare pe sasuke asa vreau eu nu se va adeveri . cred ca naruto o sa se bata pe sasuke naruto o sa castige si naruto, sasuke o sa-si revina din nebuniile lui sper ca va fi un final frumos naruto sa fie impreuna cu sakura
Salut cuplul asta daca ar fi sa fie ar fi unul chiar minunat, Dar nu stim daca Sasuke ii interesata de Sakura, posibil pentru ca dupa terminarea razboiului ce ar mai avea de facut Sauke, Asa ca s-ar putea sa il avem in fapt.
Asa acum sa vorbin de final, Ei bine finalul ar fi ca se lupta Naruto cu Sasuke si doar unul v-a ramane in picioare(Nu are cum sa moara pentru ca e personajul principal, Nu cred ca Masashi ar lasa sa se intample asta) Naruto devine Rokudaime Hokage, si Hinata s-ar marita cu el mai mult nu pot spune. Sau finalul ar fi asa ca Naruto s-ar impaca cu Sasuke, Sasuke va fi cu Sakura, Naruto cu Hinata si cum am mai spus si mai sus Naruto devine Rokudaime Hokage. Mai mult nu pot spune
Pai cuplul asta nu va exista niciodata...finalul...hmmm:va fi ceva epic, cum de fapt se asteapta toata lumea.naruto il va readuce pe sasuke in sat, insa nu pe picioarele lui(asa imi imaginez eu:naruto zicandu-i ca o sa te aduc inapoi in sat, chiar si daca nu pe picioarele tale).va deveni hokage si va aduce pacea in lumea shinobi
adytzyka întreabă: