anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cti ani ai d unde esti cum te cheama, mananci pastrama?)

8 răspunsuri:
| diaηα a răspuns:

Serbuss.batting eyelashes
Am 14 ani.
Sunt din Oradea. [ locul pe care nu-l cunoaste foarte multa luma pentru ca deoarece fiindca. nu stiu / locul de care nu te poti plictisi / locul in care tocmai s-a deschis Kaufland / locul in care se aflta Lotus Center [ceL mai exclusivist mall b-)]batting eyelashes ]
Ma cheama Diiiana.
Si nu, nu mananc pastrama... de fapt! ce draci` ii aia? thinking
Totul suna naşpa laughing asa ca nu am mancat si nu voi mancabatting eyelashes
Tu cati ani ai? De unde esti? Cati ani ai? Mananci pastrama [orice ar fi aiabatting eyelashes]? :d

| diaηα a răspuns:

# laughing
ce idioata`s. reformulez :
Tu cati ani ai? De unde esti? Cum te cheama? Mananci pastrama [orice ar fi aiabatting eyelashes]? :d

| pinkystyleツ a răspuns:

13 monik si da manank rolling on the floor) lool

| DeeDeeInnocentLove a răspuns:

Hilove struck ma numesc Andreeaa:*.am 13anishori[micutsaahee hee]. sunt din Bucuresti.si nu`mi place pastrama:-&[iaaclaughing] tu Cti ani ai d unde esti cum te cheama, mananci pastrama?)laughing)

| in2ishen a răspuns:

Pai baiiiiii Flori, ca sa zic asa, tu cati ani ai? De unde sapca mea esti? Si cei ma cu pastrama?confused
HOWEVER! cool
Sunt Alin
locuiesc in Zalau(daca nu ati auzit de oras sunteti varza ba)
am 16 ani
si nu mananca pastrama dsi mai beau din cand in cand.big grin(apa milelala dora ce credeti)winking

| oOSaritaOo a răspuns:

Mă am 15 ani, mă cheamă Sara şi habar n-am ce-i aia pastramă. :S Am văzut la ''Zeke şi Luther'' că mâncau ăia... dar, n-am gustat niciodată. Această mâncare mă depaşeşte...

| Ramonaaaa a răspuns:

Buna laughing
Ma numesc Ramona Gabriela-->doar Ramona love struck.
Am 14 ani.
Sunt din Bucuresti.
Nu prea mananc pastrama.De fapt nu mananc deloc pastrama thinking
Pe tine cum te cheama, cati ani ai, de unde esti?
Mananci pastrama laughing?

| Biu90 a răspuns:

20, Dambovita, adi si da, mananclaughing