Animeul perfect pentru mine ar fi unul cu multă acţiune, romantic, comedie, dar in fond şi dramatic. La acţiune nu am preferinţe, atâta timp cat ea există. Ei, la romantic sunt ceva cam ciudata. Nu-mi plac acele anime-uri în care totul e perfect, se îndrăgostesc din prima, numai că le este frica să şi-o spună. Mie îmi plac anime-urile gen Nana, Romeo x Juliet, care arată adevărata faţă a unui cuplu, trecut prin tot felul de încercări. Comedie nu ţin neapărat să fie, însă dacă vorbim de anime-ul ideal nu văd de ce n-ar fi. Cel mai important însă mi se pare să aibă si un pic de dramă, nişte sare şi piper, în cele din urmă aşa e şi viaţa. Îmi plac atât happy-endurile cât şi cele dramatice.
Ceva sf, cu multa actiune si aventura, dar si ceva romantism.Plus drama.Un final care te lasa pe fata cu...*manly tears*.As lua initial un pusti care lupta de unul singur, care e de unul sigur, dar care dintr-un motiv anume, incepe sa se schimbe...si probabil va ajunge doar sa regrete in final.Restu' sa-si imagineze si altii.
Si ca soundtrack, instrumentalul asteia http://youtu.be/Sbsg_lqqKxk sau asteia http://youtu.be/rrVDViSlsSM
Anime-ul perfect pentru mine se numeste Naruto. Imi place foate mult ( bine, mi-ar placea si mai mult daca ar fi si ceva romantism, dar stiu ca nu va fi)
Ceva cu personaje cu caracter unic estedica buna care sa insiste pe prietenie si chesti din astea
yep...cam atat
Acest anime nu exista, si nici nu poate exista. Ar fi ceva trecut de roadele imaginatiei, ceva trecut de fictiune, ceva care ne poate da toata lumea peste cap. Acest gen de anime, nu poate exista, as spune ca ar putea exista 2 sau 3 anime-uri care ar fi asa zise "perfecte" cu privire la actiune, si la stilul de lupta, dar un anime perfect nu va exista niciodata. Si nu e vorba de One Piece sau Dragon Ball Z, aici e vorba de Naruto. O recunosc si eu in sfarsit , Naruto chiar merita un loc printre cele mai bune anime-uri. Si poate fi, aproape perfect, doar ca fillerele si povestile din trecut strica intreaga serie. Mai ales acel filler "Chikara" care a tinut vreo 4-5-6 episoade O.O. Anime-ul perfect, ar trebui sa aive o grafica superba, un story-line la fel de bun, si niste personaje potrivite stilului, caractere diferite, confruntarea binelui contra raului, comedie, poate si romantism/drama. Spuneti-mi concluzia voastra caci a mea deja reiese din tot ce am spus.
Nu ma refer la un nume de anime deja existent. ceva creat de voi. sper ac intelegi. ce iti place la un anime? sau ceva de genu.
Animeul perfect pentru mine este un personaj misterios ce exprima sentimente intense, sa fie si romantic si cand trebuie amuzant.
Animeul perfect pentru mine ar fi despre un detectiv patricular in varsta de 18ani care sa aiba o iubita de aceeiasi varsta.El sa fie genul care tot timpul sa o ia pe fata prin surprindere,genul cool care stie sa ierte toate greselile, fara se sa gandeasca la ce va urma, plus ca mai trebuie sa fie brunet cu ochii albastrii.Ea as vrea sa fie genul puternica si increzatoare dar totusi copilaroasa si afectoasa cand vine vorba de el, ca sa piperam actiunea am putea sa o facem un vampir cu jumatate de norma care traieste cu familia si nu vrea sa raneasca oameni fara motiv, sa fie blonda cu ochii verzi si cu tenull foarte deschiss la fel ca si a baiatului.Actiunea s-ar petrece astfel,in oras se petrec o gramada de crime indescifrabile,nimeni nu stie cine sunt vinovatii,acest tanar detectiv observa ca la locul crimei langa fiecare cadavru apare o panglica alba cu un simbol straniu,in forma unei coroane,el incearca sa afle ce au in comul fiecare dintre victime,in una din zile el intalneste o fata care plangea in fata casei unei victime si avea in par o panglica cu aceelasi simbol si aceeasi culoare,ea o ia la intrebari,si o suspecteaza,dar in final prin multe intamplari ajunge sa fie impreuna cu ea,neavand suficiente dovezi renunta la o mai crede pe ea vinovata,dar incerca in continuare sa caute vinovatul,pana la final fata recunoaste ca e vampir si ca fiecare din clanul ei are o panglica de acest fel pe care o primeste la nastere, se pare ca toate victimele erau de fapt vampiri, deci de vina era un vanator de vampiri, mi-ar placea ca in final sa davina si el vampir sau ea om si sa descopere ca era vina fratelui ei pentru toate crimele, din cauza presiuni fratele ei se sinucide.In final ei se casatoresc. Sper sa va placa!
Abia acum dai raspunsul? Unde ai fost pana acum? Nu pot sa iti mai dau Funda
Abia acum am vazut, ce zici are ceva logica cam asta este poveste din cartea pe care o scriu, din una dintre cartile mele!
Super! Cati ani ai? Imi dai adresa de mess la privat?