| marinela92 a întrebat:

Cum credeti ca se va termina Naruto?

Răspuns Câştigător
| xPuuca a răspuns:

Naruto devine Hokage, el ramane cu Hinata, Sakura cu Sasuke [acum ca in manga e bun (sau cel putin asa cred)]
Eu nu prea as vrea sa se termine :]] nici nu m-am gandit la un final exact, sper doar ca dupa ce naruto ajunge hokage sa ne arata si noua generatie happy copii lui naruto, kiba..etc [sau cati o sa traiasca, ca vad ca in razboiu asta mor pe rand.-.-'..R.I.P. Neji Q.Q

| MâţulMov a răspuns (pentru xPuuca):

:O neji a crapat;.;

21 răspunsuri:
| єχcєєℓ a răspuns:

Din câte a spus @xPuuca... cu relațiile ei stupide vă spun că Masashi Kishimoto a declarat că nu vrea un anime romantic deci nu vor fi cupluri!

Nu știu de ce dar eu mă aștept la un final trist cu moartea mai multor persoane dintre care și Naruto.

| IncredibleJoker67 a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Nu moare ma.

Sper.

Si sti ca unul din cupluri va fi Asuma si Kurenai.

| єχcєєℓ a răspuns (pentru IncredibleJoker67):

Am zis că așa îmi imaginez eu nu că așa se va întâmpla.Citește de 2 ori înainte să comentezi la un răspuns.Asuma e mort, nu se știe ce se va întâmpla cu el.Ar fi ilogic să reînvie toți cei decedați.Atunci ar strica de tot logica și povestea animeului.

| IncredibleJoker67 a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Gataa fatoo am zis si eu.

Mi-a zis cineva de Asuma.

| товарищ a răspuns (pentru IncredibleJoker67):

Sunt doar cateva cupluri in Naruto ( indiferent de moarta, etc etc )

Minato si Kushina
Fugaku si Mikoto
Hashirama si Mito
Hiruzen si Biwako
Asuma si Kurenai
Dan Kato si Tsunade ( un scurt cuplu )
Hayate si Yugao

( Si nu mai stiu cine, mai era cineva. )

| товарищ a răspuns (pentru єχcєєℓ):

:'<

| xPuuca a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Relati stupide pentru ca?
Hinata il place pe naruto de cand lumea -.-' si la naruto a inceput sa-i placa de ea. nu cred ca Masashi Kishimoto ar face un final trist pentru naruto raised eyebrows...majoritatea stiu ca el va ajunge Hokage [acesta e visul lui de mic, si e si eroul acestui anime so...]
Si ce daca Masashi nu e un romantic? Nici eu nu sunt dar asta nu inseamna ca n-o sa ma marit niciodata o.o
Si Masashi Kishimoto a avut deja cateva cupluri, Kurenai - Asuma; Minato - Kushina; Dan - Tsunade; a fost si episodul acela cu Kakashi si fata aceea, nu poti spune ca nu e putin romanticwinking si cand am zis cupluri nu ma astept sa ne arata toata ziua cum se saruta, si isi spun "pui" "honey" "ursulet" etc...
Pot sa-l arata pe naruto [in akippuden, daca va fi] cu un copil din sein in brate si cu hinata la brat/sakura/ino..cine vrei tu raised eyebrows sau mai bine zis cine vrea Kishimoto.
Nu cred ca Naruto va muri, singura logica ca el sa moara [pentru mine] este ca sa moara in razboi..sau luptandu-se cu ceva mai MARE, pentru. sat, ceea ce l-ar face [de asemenea] un erou, ceea ce si-a si doriat de mic happy nu ca deja nu este. dupa faza cu Painwinking

Asa ca lasa tu partea cu "nu vrea un anime romantic" ca nimeni n-a spus ca ca povestea se transforma in Boys Over Flowers, Playful Kiss etc.

Pana si in filmele Naruto a bagat el cateva cupluri o.o
Si sa fim realisti, daca ar fi ca naruto sa nu moara [de tanar], crezi ca Kishimoto l-ar lasa sa moara de batranete..singur? eu cred ca iar gasi o pereche -.-' chiar dac anul din fetele actuale. poate mai introduce pe cineva...

| єχcєєℓ a răspuns (pentru xPuuca):

Ai perfectă dreptate dar sunt mi și mi de obsedați care spun că Naruto se însoară cu Hinata, Sakura cu Sasuke, o să facă sex, copii, apoi se sărută prin nu știu unde
chatterbox
Și totuși Hokage...lui nu i-ar sta bine în poziția de Hokage să fim sinceri, deja e respectat și recunoscut de când(cum ai zis și tu) faza cu Pain, totuși... ce ne tot batem atâta la cap că doar nu putem alege noi finalul, nu? Așteptăm, așteptăm că Masashi ăsta a lungit animeul o groază și cam inutil după părerea mea.De abia acum încep să devină interesant.
batting eyelashes

| xPuuca a răspuns (pentru єχcєєℓ):

In momentul de fata, manga e interesanta; Anime-ul abia acum ajunge undeva:-J. unde sa fie interesant.:-J tot au prelungit cu lupte care cu care..plictisitoare:-J

| єχcєєℓ a răspuns (pentru xPuuca):

Ai uitat să menționezi că de abia acum am scăpat de filliere
batting eyelashes

| suităr a răspuns:

O intrebare cam stupidă.

Voi vă uitați pe net, sau pe Animax? O.O

*injurați-mă*

| товарищ a răspuns:

Pai iti voi da cateva ipoteze de ale mele... : Obito il ucide pe Naruto si isi pune in apricare Genjutsul sau etern; Tsukyiomi, asa poate controla lumea, invia morti si... sa stea pentru o eternitate cu Rin.

Alta ipoteza : Ca in orice anime bun, binele infrange raul si Naruto devine Hokage fara nici o problema, nu mai moare nimeni si totul e roz.

Alta ipoteza : Obito, din nervozitate ii ucide pe Naruto si Sasuke. Ultimele cuvinte ale lui Naruto au fost : N-am reusit sa-mi indeplinesc visul... Apoi cade mort la pamant peste Sasuke; Peste un timp vine Sakura, incearca sa-i mai reinvie dar degeaba... Pica in genunchi, le pune capetele pe genunchii ei si incepe sa ploua. Dupa un timp Obito esuand cu planul Tsukiyomi.

Alta ipoteza : Naruto il ucide pe Sasuke si revine in Konoha cu el in brate, plangand si spunand :,, Mi-am respectat promisiunea... dar am lupt legatura. '' ( Vreau sa mentionez ca Naruto e plin de sange, murdar, lovit si vai de el, Dar cu Bandana fluturandu-i ) Apoi el devine Hokage dar il va purta mereu in suflet pe Sasuke.( Sa zicem ca nu-i in manga )

Alta ipoteza : Obito ii ucide pe Kakashi si Hinata; Naruto fiind extrem de nervos, face trioul Sanninilor cu Sasu-Saku-Naru si il inving pe Obito, Naruto devine Hokage, Sasuke intra in ANBU iar Sakura ii ia locul lui Tsunade, devenit cea mai stralucita ninja medicala.

| IncredibleJoker67 a răspuns (pentru товарищ):

Prima ipostaza e cam tragica.
Si a treia.
Nu as vrea sa moara naruto.

Da, sunt o dramatica.

| IncredibleJoker67 a răspuns (pentru товарищ):

De ce esti asa? A patra ar fi buna.

Aia cu Sasuky mort?

| Blackyuu a răspuns:

Frumos.

| Casa a răspuns:

Pai,cam aase termina naruto, dar pana cand va ajunge hokage, s-ar putea sa mai inceapa Naruto Akippuuden unde ei sunt cu 2-3 ani mai in varsta, unde naruto va fi anbu impreuna cu Sakura happy...dar cine stie, sa speram ca va incepe si Naruto Akkipuden

| marinela92 explică:

Bun deci eu personal nu cred ca va mai fi seria naruto akkipuden pentru ca misashi a declarat pe contul lui de twitter ca l-a terminat in anul 1996! ..si ca stie finalul... ceea ce mi se pare nedrept; adica noi suntem in 2013. episoadele vor mai fi inca vreun an sau doi..si dupa parca vad ca o sa fie ceva tragic uitati acum link-ul, si puteti sa il intrebati despre akkipuden si voi, insa mereu sare peste intrebarile de genul...https://twitter.com/search?q=%23AskKishi&src=hash

Întrebări similare